Майбутні iPhone успадкують деякі функції Apple Watch Series 10

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Галузеві інсайдери з The Elec повідомляють, що Apple може використовувати технологію відображення LTPO3, вперше представлену в Apple Watch Series 10, для підвищення енергоефективності та якості відображення у майбутніх моделях iPhone.

Реклама

Що відомо про функцію

Для розуміння: технологія LTPO дозволяє знизити енергоспоживання дисплея за низької частоти оновлення. В цьому році Apple використовувала технологію LTPO3 в OLED-дисплеях Apple Watch Series 10. Вона дозволяє оптимізувати кожен піксель для випромінювання більшої кількості світла під ширшим кутом. Тому дисплей Apple Watch Series 10 на 40% яскравіший, ніж у Series 9. LPTO3 також забезпечує більш високу частоту оновлення в режимі Alwys-On Display.

Перехід iPhone на LTPO3 дозволить значно збільшити час автономної роботи пристроїв. Галузеві джерела наголошують, що Samsung Display готується до розробки панелей LTPO3 OLED для майбутніх моделей iPhone.

До речі, Apple часто тестує нові дисплейні технології спочатку Apple Watch, а потім впроваджує їх в iPhone. Наприклад, перші LTPO-панелі з’явилися в Apple Watch Series 4, а до смартфонів вони дісталися через три роки — в iPhone 13 Pro.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

ДжерелоMacRumors

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ