Всі нові смартфони Samsung Galaxy A отримають флагманську функцію

Згідно нової інформації, Samsung має намір всерйоз взятися за поліпшення смартфонів сімейства Galaxy A. Як вказується, всі нові моделі цієї серії будуть оснащуватися функцією, до сих пір вважалася в основному прерогативою флагманів.

За даними південнокорейських джерел, починаючи з 2022 року, цілком у всіх смартфонах серії Galaxy A буде використовуватися система оптичної стабілізації (OIS) на основній камері. Варто зазначити, що вже в цьому році Samsung почала використовувати дану технологію в моделях середнього рівня – Galaxy A52 і Galaxy A72. 

Використання OIS може дати конкурентну перевагу Samsung в середньому ціновому сегменті, але не ясно, як це відіб’ється на ціні для кінцевих покупців. Вказується, що камера з оптичною стабілізацією коштує приблизно на 15% дорожче, ніж без неї, а підсумкова вартість всіх компонентів смартфонів збільшується приблизно на 3%.

Поки складно уявити, що оптична стабілізація з’явиться в бюджетних моделях Galaxy A0х або Galaxy A1х. Можливо, мова йде все ж саме про пристрої середнього рівня. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.