Названо точні дати випуску iPhone 13 і AirPods 3

Китайські інсайдери повідомили , коли Apple планує випустити в продаж нові смартфони і бездротові навушники. Лінійка iPhone 13 буде випущена 17 вересня, а AirPods 3 з’являться на прилавках 30 вересня.

Інсайдери стверджують, що в цьому році всі нові моделі смартфонів будуть випущені в один день, затримки не трапиться. На доказ наводяться тизерну скріншоти від одного з місцевих інтернет-магазинів з датами, але такий «документ», звичайно ж, дуже легко підробити.

Раніше аналітик Wedbush Деніел Ів  писав, Що Apple випустить нові смартфони в третій тиждень вересня. З урахуванням того, що компанія традиційно віддає перевагу починати продажу в п’ятницю, виходить, що вони вийдуть 17-го числа, що збігається з витоком від китайських інсайдерів. Дата презентації iPhone 13 ще не призначена, але зазвичай такі заходи проводяться по вівторках, а це значить, що найбільш ймовірними датами анонса є 7 або 14 вересня.

Очікується, що у нових смартфонів будуть більш просунуті камери, більш продуктивний і енергоефективний процесор, екрани з адаптивною частотою оновлення, вузька чубчик у верхній частині екрану, а зменшені габарити логічних плат дозволять збільшити ємність акумулятора.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.