Потужний бюджетний смартфон від Xiaomi знову подешевшав в Україні

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Останнім часом, в Україні, можна зустріти велику кількість смартфонів від компанії Xiaomi, адже їхні смартфони популярні не тільки серед молодого покоління, а й серед людей старшого віку. Причина популярності досить звична – їхні смартфони дешеві і якісні. Сьогодні ж стало відомо, що потужний бюджетний смартфон від Xiaomi знову подешевшав в Україні і ті, хто планував собі його придбати, може не затримувати з покупкою. Якщо ви здогадалися, то мова йде про смартфон від Xiaomi – Redmi Note 9T.

Цей смартфон справді можна назвати потужним бюджетником, оскільки він отримав великий 6,5-дюймовий IPS дисплей з роздільною здатністю 2340×1080. Він працює від процесора Dimensity 800U в парі з 4 Гб оперативної та 128 Гб внутрішньої пам’яті. Також цей смартфон отримав систему потрійних камер з основною 48 Мп (ширококутна, f / 1.8) та додатковими 2 Мп (макро, f / 2.4) + 2 Мп (глибина, f / 2.4) і фронтальну камеру 13 Мп (f / 2.3).

Стосовно автономності, то смартфон працюватиме автономно достатньо часу, близько 2-х днів, оскільки живиться він від акумулятора 5000 мАг з підтримкою швидкої зарядки 18 Вт. Крім перерахованого вище, Redmi Note 9T отримав модуль NFC, ІЧ порт, сканер відбитків пальців, роз’єм 3,5 мм та стереодинаміки.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як бачите, його характеристики цілком потужні і варті своїх грошей. Тепер стосовно його вартості та найнижчої ціни в Україні. Смартфон Redmi Note 9T у варіанті з 4 Гб оперативної та 128 Гб внутрішньої пам’яті можна придбати за 5900 грн, при тому, що більшість інтернет-магазинів пропонують його за ціною близько 7000 грн.

P.S Знайти цей смартфон і магазин можете за допомогою пошуку Гугл, або відомих каталогів інтернет-магазинів України.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.