Apple замінить iPhone Mini на величезний iPhone. Тепер їх буде чотири

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Apple відмовиться від випуску iPhone 14 mini в 2022 році. Замість цього в лінійці з’явиться ще одна флагманська модель з великим екраном. Подробиці розповіли в MacRumors з посиланням на Мінг-Чі Куо.

Відомий аналітик зазначив, що, хоча продажі iPhone 12 mini не виправдали надій компанії, ще один «Мініка» буде представлений в кінці 2021 року. Він стане останнім – починаючи з 2022 року, Apple змінить лінійку своїх смартфонів. За словами Куо, iPhone 14 вийде в чотирьох ітераціях: дві 6,1-дюймові і дві 6,7-дюймові моделі. А ось поділ за класами нікуди не зникне: два iPhone будуть вважатися флагманськими і висококласними, а два інших – більш простими і бюджетними (на кшталт звичайного iPhone 12 сьогодні).

Крім розмірів, Apple може внести значні зміни в модулі камер. Наприклад, вперше в історії iPhone, компанія впровадить матрицю 48 Мп в «преміальні» моделі лінійки iPhone 14 . Куо вважає, що Apple реалізує вже відому в IT-індустрії технологію «об’єднання пікселів», завдяки чому 48Мп зможуть перетворюватися в 12Мп, при цьому розмір пікселя досягне 2,5 мкм – це більше ніж в будь-якому сучасному смартфоні. Крім того, iPhone нарешті навчиться записувати відео в 8К. Покращені камери послужать ще однієї мети – за словами аналітика, 48 МП-модулі кардинально змінять якість AR / VR-контенту .

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.