Смартфони

Названо 5 причин купити Xiaomi Poco X3 Pro

Share
Час читання: 2 хв.

Днями компанія Xiaomi представила новий смартфон Poco X3 Pro який став поліпшеною версією Poco X3 NFC. У цій статті розповімо чим він такий хороший і чому варто вибрати саме його.

Почнемо з найбільш помітного, а саме з екрану. Тут встановлена ​​прекрасна 6,7 дюймова IPS матриця з роздільною здатністю 2400×1080 пікселів. Рамки навколо дисплея тонкі, а з вирізів маленьке коло в центрі. Його головною особливістю є частота оновлення 120 Гц, завдяки чому забезпечується неймовірна плавність в інтерфейсі і іграх.

Хочеться звернути увагу на корпус. Він досить незвичайний і впізнаваний, за рахунок великого логотипу і незвичайного блоку камер. Схожий дизайн використовується тільки в Poco X3 NFC, але у Pro інші кольори. Матеріалом як і раніше є пластик, однак доданий пиловологозахист за стандартом IP53. Це означає що смартфон переживе падіння на пісок і потрапляння крапель дощу.

Система камер залишилася на тому ж високому рівні і по суті всі покращення були внесені програмно. Основний об’єктив з роздільною здатністю 48Mp f / 1.79 може знімати відео в FullHD при 60FPS і 4K при 30FPS. Три додаткових об’єктиви: ширококутний на 8Mp f / 2.2, макро на 2Mp і портретний на 2Mp. Фронтальна камера отримала роздільну здатність 20Mp.

Найбільше вдосконалили залізо. У Poco X3 Pro встановлений майже топовий Qualcomm Snapdragon 860 в парі з відеопроцесором Adreno 640 і 6 / 8Gb ОЗП. Ще є роз’єм 3.5мм під дротяні навушники. Акумулятор на 5160мАг підтримує швидку зарядку.

Ну і мабуть головна причина вибрати саме Poco X3 Pro – це співвідношення ціни і якості. У своїй категорії це кращий смартфон який ідеально підійде як для мобільних геймерів, так і для любителів довго дивитися відео і зависати в соц мережах.

Лужна Софія

Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.

Опублікував
Лужна Софія
  • Останні записи

    Ювілейні Apple Watch Series X отримають дуже важливу функцію для моніторингу здоров’я

    Напередодні анонсу нових гаджетів Apple, відомий інсайдер і журналіст Марк Гурман з Bloomberg повідомив, що…

    07.09.2024

    Чому важливо ставити смартфон на зарядку при 20-35%

    Багато користувачів заряджають свій мобільний телефон лише після повного розрядження батареї, вважаючи, що це допомагає…

    07.09.2024

    Nothing готує нові навушники Ear (Open)

    На виставці IFA 2024 у Берліні бренд Nothing представив абсолютно новий тип пристроїв — навушники…

    07.09.2024

    Фанат Minecraft дістався краю карти, витративши 7 років реального життя

    Однією з найбільших розваг для фанатів Minecraft є подорож до краю карти, що може займати…

    07.09.2024

    iPhone готується конкурувати з Galaxy у записі 4K та 8K відео

    Нові iPhone від Apple вже на підході, і за чутками, вони отримають кілька унікальних функцій…

    07.09.2024

    Новий витік розкриває тонкий дизайн Samsung Galaxy S25 Ultra

    Очікується, що Samsung представить Galaxy S25 Ultra вже через чотири місяці, і деякі його характеристики…

    07.09.2024