Смартфони

ТОП-7 найкращих сучасних Android-смартфонів

Share

Кращий Android -смартфон не обов’язково повинен бути найдорожчим або найбільш просунутим, хоча, в цьому списку ви знайдете безліч флагманських пристроїв, таких яккращі смартфони Samsung . Ринок Android -устройств зараз неймовірно насичений, і це великий плюс для покупців: на Android працюють багато зкращих бюджетних смартфонів , які ви можете купити, а також більшістькращих компактних смартфонів і майже всекращі ігрові смартфони .

Насправді, багато хто з кращих смартфонів в цілому в 2021 році – це пристрої на Android , що надають функції не гірше або краще будь-якого iPhone . Давайте дізнаємося, який з кращих Android -смартфонів є найкращим смартфоном для вас в 2021 році.

1. Samsung Galaxy S20 FE

Кожен смартфон в серії Galaxy S20 має свої плюси, але найкращим вибором серед них є модифікація FE або Fan Edition , яка була випущена через кілька місяців після першої партії смартфонів Galaxy S20 . Він володіє преміальним набором функцій і, хоча його ціна може бути трохи вище, ви не будете розчаровані тим, що отримаєте натомість.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

2. OnePlus 8 Pro

Поки OnePlus 9 не надійшов у широкий продаж, смартфон OnePlus 8 Pro впевнено розташувався на вершині кращих смартфонів компанії OnePlus , цей смартфон може сміливо конкурувати з іменитими брендами завдяки топового обладнанню, чудовому програмного забезпеченню і привабливому преміальному дизайну.

3. Google Pixel 4a

Випуск Google Pixel 4a кілька разів відкладався, перш ніж він побачив світло, але тепер він доступний у вільному продажі, як послідовник всіх тих технологічних шаблонів, які були успадковані ним від Pixel 3a , оскільки він поєднує в собі відмінну камеру з гідним дизайном і чисте програмне забезпечення на операційній системі Android .

4. Samsung Galaxy S21 Ultra

Останній флагман від Samsung – Samsung Galaxy S21 Ultra , є абсолютним чемпіоном серед смартфонів по продуктивності і успішно пригнічує Android конкурентів за допомогою свого надпотужного апаратного і програмного арсеналу.

5. Huawei Mate 40 Pro

З самого початку варто сказати, що Huawei Mate 40 Pro – фантастичний смартфон з чисто апаратної точки зору: великий 6,76-дюймовий OLED-екран, який згинається по краях, і переливаючою колірною обробкою, виглядає це чудово.

6. Oppo Reno 4 Pro 5G

Велика частина того, що може запропонувати Oppo Reno 4 Pro 5G вам точно сподобається, включаючи, звичайно ж, підтримку мереж нового покоління 5G . Смартфон також може похвалитися надшвидкою зарядкою на 65 Вт, яка дозволяє повністю зарядити акумулятор всього за 30 хвилин. Це по-справжньому революційний момент, адже вам ніколи не доведеться заряджати цей смартфон всю ніч.

7. Sony Xperia 5 II

Минулорічний Xperia 5 свого часу займав заслужене місце в списках кращих Android -смартфонів, а його наступник, Sony Xperia 5 II , став одним з кращих Android -смартфонів в 2021 році. Він не сильно відрізняється від свого флагманського попередника, так як поліпшення відбулися в кількох ключових областях.

Пишіть в коментарях, які Android-смартфони ви вважаєте найкращими в даний час, якими особливостями повинні володіти сучасні флагмани?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив ТНТУ, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, нові медіа, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Головний редактор iTechua.com. Дякую, що читаєте нас. Є питання, пропозиція або щось цікаве? Пишіть на skarbykdj@gmail.com

Опублікував
Скарбик Павло
Tags: Android
  • Останні записи

    Samsung висміяла Apple через проблеми з будильниками в iPhone

    У світі високих технологій щодня розгортаються справжні баталії між лідерами галузі. Цього разу ініціативу виявила…

    04.05.2024

    Microsoft попереджає користувачів Android про нову атаку «Dirty Stream»

    У повідомленні у блозі Microsoft попереджає користувачів Android про нову хвилю атак під назвою Dirty…

    04.05.2024

    Samsung планує випустити преміальні моделі Smart-годинників

    В останньому звіті компанії Samsung проскочила інформація про те, що вони хочуть оновити свою лінійку…

    04.05.2024

    Презентація Apple вже 7 травня: зібрані чутки про можливі анонси компанії

    7 травня компанія Apple проведе спеціальний захід, мабуть, присвячений iPad та аксесуарам для нього. Захід…

    04.05.2024

    Представлений Vivo Y100 4G – стильний середньобюджетний смартфон з одним нюансом

    Бренд Vivo випустив новий смартфон середнього рівня – Vivo Y100 4G, який отримав гарний екран,…

    04.05.2024

    Vivo X100 Ultra отримав 200 Мп камеру із телеоптикою Zeiss. Приклади знімків

    Компанія Vivo готується випустити просунутий смартфон своєї серії Vivo X100. Модель Vivo X100 Ultra отримає…

    04.05.2024