Названо 5 причин купити Xiaomi Poco X3 Pro

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Днями компанія Xiaomi представила новий смартфон Poco X3 Pro який став поліпшеною версією Poco X3 NFC. У цій статті розповімо чим він такий хороший і чому варто вибрати саме його.

Реклама

Почнемо з найбільш помітного, а саме з екрану. Тут встановлена ​​прекрасна 6,7 дюймова IPS матриця з роздільною здатністю 2400×1080 пікселів. Рамки навколо дисплея тонкі, а з вирізів маленьке коло в центрі. Його головною особливістю є частота оновлення 120 Гц, завдяки чому забезпечується неймовірна плавність в інтерфейсі і іграх.

Хочеться звернути увагу на корпус. Він досить незвичайний і впізнаваний, за рахунок великого логотипу і незвичайного блоку камер. Схожий дизайн використовується тільки в Poco X3 NFC, але у Pro інші кольори. Матеріалом як і раніше є пластик, однак доданий пиловологозахист за стандартом IP53. Це означає що смартфон переживе падіння на пісок і потрапляння крапель дощу.

Система камер залишилася на тому ж високому рівні і по суті всі покращення були внесені програмно. Основний об’єктив з роздільною здатністю 48Mp f / 1.79 може знімати відео в FullHD при 60FPS і 4K при 30FPS. Три додаткових об’єктиви: ширококутний на 8Mp f / 2.2, макро на 2Mp і портретний на 2Mp. Фронтальна камера отримала роздільну здатність 20Mp.

Найбільше вдосконалили залізо. У Poco X3 Pro встановлений майже топовий Qualcomm Snapdragon 860 в парі з відеопроцесором Adreno 640 і 6 / 8Gb ОЗП. Ще є роз’єм 3.5мм під дротяні навушники. Акумулятор на 5160мАг підтримує швидку зарядку.

Ну і мабуть головна причина вибрати саме Poco X3 Pro – це співвідношення ціни і якості. У своїй категорії це кращий смартфон який ідеально підійде як для мобільних геймерів, так і для любителів довго дивитися відео і зависати в соц мережах.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Лужна Софія
Лужна Софія
Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: