Названо 5 причин купити Xiaomi Poco X3 Pro

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Днями компанія Xiaomi представила новий смартфон Poco X3 Pro який став поліпшеною версією Poco X3 NFC. У цій статті розповімо чим він такий хороший і чому варто вибрати саме його.

Почнемо з найбільш помітного, а саме з екрану. Тут встановлена ​​прекрасна 6,7 дюймова IPS матриця з роздільною здатністю 2400×1080 пікселів. Рамки навколо дисплея тонкі, а з вирізів маленьке коло в центрі. Його головною особливістю є частота оновлення 120 Гц, завдяки чому забезпечується неймовірна плавність в інтерфейсі і іграх.

Хочеться звернути увагу на корпус. Він досить незвичайний і впізнаваний, за рахунок великого логотипу і незвичайного блоку камер. Схожий дизайн використовується тільки в Poco X3 NFC, але у Pro інші кольори. Матеріалом як і раніше є пластик, однак доданий пиловологозахист за стандартом IP53. Це означає що смартфон переживе падіння на пісок і потрапляння крапель дощу.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Система камер залишилася на тому ж високому рівні і по суті всі покращення були внесені програмно. Основний об’єктив з роздільною здатністю 48Mp f / 1.79 може знімати відео в FullHD при 60FPS і 4K при 30FPS. Три додаткових об’єктиви: ширококутний на 8Mp f / 2.2, макро на 2Mp і портретний на 2Mp. Фронтальна камера отримала роздільну здатність 20Mp.

Найбільше вдосконалили залізо. У Poco X3 Pro встановлений майже топовий Qualcomm Snapdragon 860 в парі з відеопроцесором Adreno 640 і 6 / 8Gb ОЗП. Ще є роз’єм 3.5мм під дротяні навушники. Акумулятор на 5160мАг підтримує швидку зарядку.

Ну і мабуть головна причина вибрати саме Poco X3 Pro – це співвідношення ціни і якості. У своїй категорії це кращий смартфон який ідеально підійде як для мобільних геймерів, так і для любителів довго дивитися відео і зависати в соц мережах.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.