Розкрито дизайн флагманського Huawei P50

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Huawei вже незабаром повинна презентувати свій флагманський камерофон Huawei P50.

Зараз на базі інсайдерських витоків даних про смартфон дизайнери створили рендери Huawei P50, які демонструють нам, як виглядатиме ця модель. На рендерах можна побачити такі особливості смартфона, як основну квадрокамеру, дисплей з врізаною фронтальною камерою та вбудованим сканером відбитків пальців.

Очікується, що модель отримає стереодинаміки, але не отримає мініджека 3.5 міліметра для навушників. На даний момент достеменно невідомо, яку основну камеру буде у Huawei P50, але цілком можливий і варіант, коли Huawei P50 отримає чотири сенсори основної камери, а Huawei P50 Pro – три, оскільки старша модель отримає більші сенсори, які потребують більше місця у корпусі.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нагадаємо, що згідно з попередніми витоками інсайдерських даних, модель повинна отримати великий сенсор Sony IMX707 оптичного формату 1/1.18 дюйма. Модель Huawei P50 повинна бути оснащеною OLED-дисплеєм з діагоналлю 6.3 дюйма, габарити смартфона складуть 156.7 х 74 х 8.3 міліметра. З цього можна зробити висновок, що Huawei P50 буде справді компактним флагманом.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.