OnePlus представила функцію передачі файлів між Android і iOS

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Компанія OnePlus випустила нову функцію “Поділитися з iPhone”, що дозволяє передавати файли між пристроями на Android та iOS. Ця функція вбудована в оболонку OxygenOS 15 і доступна після вибору файлу та натискання на кнопку “Поділитися з iPhone” у меню “Поділитися”.

Реклама

Що ще відомо

Для використання функції на iPhone необхідно встановити програму «O+ Connect» з App Store та надати йому дозволи. Програма повинна залишатися відкритою до завершення передачі файлів. Крім того, власник iPhone повинен підключитися до мережі Wi-Fi, створеної пристроєм OnePlus.

Незважаючи на новизну, експерти сумніваються у популярності цієї функції, вважаючи її незручною у використанні. 9to5Google критикує швидкість передачі даних і необхідність завантажувати програму для iPhone, вважаючи це не оптимальним рішенням.

“Ми раді, що OnePlus і Oppo витратили час на створення інструменту для вирішення проблеми передачі файлів між Android та iOS, але змушувати користувачів iPhone завантажувати окремий додаток – це не рішення”, – пише видання.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ