Анонсовані невбивані смартфони Motorola

Їх буде випускати виробник захищених телефонів Cat, Kodak і Land Rover

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Bullit Group, виробник захищених пристроїв, що випускає невбивані телефони Cat, Kodak і Land Rover, підписав угоду про довгострокове партнерство з Motorola. Британська компанія буде розробляти і продавати захищені від впливу пилу і вологи телефони Moto, які також будуть удароміцними.

Це унікальний стратегічний альянс, оскільки він дозволяє Bullitt застосувати свій досвід в лінійці продуктів Motorola. Motorola винайшла мобільний телефон і залишається одним з найбільш знакових брендів в світі. Довіра компанії Motorola до створення лінійки захищених телефонів свідчить про винятковість бізнесу, який ми побудували в Bullitt за останні 11 років.

Дейв Флойд (Dave Floyd), співзасновник Bullitt

Bullitt Group розпочала роботу на ринку захищених смартфонів ще в 2009 році, в даний час компанія розробляє, виробляє і поширює смартфони з ліцензією Cat і Land Rover на більш ніж 50 ринках по всьому світу.

Компанія Motorola пробувала свої сили в створенні смартфонів з надміцними екранами, представивши Moto Z Force і Moto Z2 Force. Більш детальна інформація про перший захищеному телефоні марки Moto буде розкрита пізніше в цьому кварталі.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.