Камера Redmi Note 9 Pro 5G перевершила флагманський iPhone 12 Pro Max

Камера Redmi Note 9 Pro 5G перевершила флагманський iPhone 12 Pro Max
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Практично будь-який виробник, незалежно від сфери діяльності, робить ставку при популяризації своєї продукції на маркетинг. IT-виробники в цьому плані звичайно ж не стоять осторонь. Більш того, IT-продукцію можна описати в характеристиках вражаюче, але на справі іноді власники засмучуються, не знайшовши бажаного.

Черговим фактором, що підтверджує невідповідність бажаного з дійсним стало порівняння iPhone 12 Pro Max з Redmi Note 9 Pro 5G. Повідомляє Prostomob.

Камера Redmi Note 9 Pro 5G перевершила флагманський iPhone 12 Pro Max

Спочатку необхідно відзначити різницю у вартості апаратів, що порівняли. iPhone 12 Pro Max коштує близько 1500 доларів, в той час як RN 9 Pro 5G можна купити за 250 доларів. На перший погляд, порівняння виглядає досить безглуздим, якщо зіставити можливості пристроїв в цілому. Але в частині можливостей камер, «яблучний» флагман провалив тест у китайського недорогого смартфону. Ось ролик, що підтверджує інформацію:

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Коротенько підсумки огляду від Andro-news можна охарактеризувати так: Redmi Note 9 Pro 5G знімає значно краще iPhone 12 Pro Max в умовах недостатньої освітленості. При порівнянні якості зйомки вдень – воно приблизно рівне. Тобто, те, в чому iPhone завжди брали верх, сучасні гаджети можуть надати за ціною в 6 разів дешевше. Так що, в гонитві за якістю фото / відео, на ціни і бренд варто звертати увагу в останню чергу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.