OnePlus призупиняє оновлення OnePlus 7 і 7T до Android 11

Виробник смартфонів OnePlus вже встиг представити новітню версію мобільної операційної системи Android 11 для моделей OnePlus 8. До кінця року перехід на актуальну прошивку повинен був завершитися і для власників OnePlus 7 і 7T, але представники компанії відклали реліз і пояснили причини перенесення. 

На офіційному форумі OnePlus технічні фахівці компанії відзначили, що при оновленні OnePlus 7 і 7T на Android 11 виникає проблема з дешифруванням і зберігаються на пристрої даних. Розробники змушені виправити цю проблему, на що буде потрібно час. В результаті Android 11 для зазначених пристроїв буде представлений пізніше, але точну дату виходу прошивки OnePlus не розкриває.

Крім того, OnePlus зазначила, що активно співпрацює з командою фахівців Qualcomm для оперативного вирішення проблеми. За попередньою інформацією, на її рішення може піти близько тижня. Якщо все піде за планом, OnePlus 7 і 7T, згідно з раніше опублікованою офіційно дорожній карті, зможуть перейти на закриту бета-версію Android 11 до кінця місяця.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.