Блогер показав головну особливість камери iPhone 12 Pro Max зсередини (відео)

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Техноблогер Зак Нельсон, який нещодавно перевірив iPhone 12 Pro Max на міцність, присвятив свій черговий відеоролик розбиранню флагманського пристрою. Найбільше автора YouTube-каналу JerryRigEverything зацікавив модуль основної камери новинки з оригінальною системою стабілізації. Щоб докладніше розібратися в особливостях її роботи, ентузіаст провів «розтин» одного з ключових компонентів смартфона.

З урахуванням попереднього досвіду блогеру вдалося порівняно легко демонтувати дисплей пристрою, не зламавши її. Труднощі виникли лише з акумулятором – утримує його липку стрічку довелося обробити ізопропіловий спирт, щоб відокремити АКБ від корпусу. Добравшись, нарешті, до блоку камер, Нельсон продемонстрував одне з головних відмінностей між iPhone 12 Pro і Pro Max.

На відміну від базової Pro-версії з функцією оптичної стабілізації для головного модуля, гаджет з приставкою Max отримав підтримку технології Sensor Shift. Вона має на увазі, що під нерухомою оптикою рухається сам сенсор, компенсуючи тремтіння рук при зйомці. Такий метод використовується в деяких моделях дзеркальних цифрових камер. Автор ролика нагадав, що iPhone 12 Pro здатний коригувати зображення до 1000 разів в секунду, в той час як у топовій версії лінійки цей показник може доходити до 5000 разів в секунду.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Крім того, Нельсон продемонстрував збільшений розмір сенсора Max-версії, завдяки чому той має кращу світлочутливість. Підводячи підсумки розбирання, техноблогер зазначив, що не проводив тестування якості зйомки гаджетів, але з технічної точки зору він вважає камеру iPhone 12 Pro Max найпросунутішої в серії фірмових пристроїв Apple.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.