Новими iPhone 12 неможливо користуватись весь день через швидку розрядку

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Минулого тижня стартувало попереднє замовлення смартфонів iPhone 12 і iPhone 12 Pro в Україні. Раніше ми вже писали про автономність нових телефонів. Проте, зараз же в мережі з’являється все більше відгуків реальних користувачів, які скаржаться на час роботи смартфонів.

Реклама

Значна кількість новоспечених власників скаржаться, що iPhone 12 і iPhone 12 Pro тримають заряд недовго, часто смартфонами дуже складно пропрацювати без підзарядки до кінця дня, особливо якщо грати або дивитися відеоролики.

Нагадаємо, ємність акумуляторів iPhone 12 і iPhone 12 Pro становить 2815 мА • год. Торішні з iPhone 11 і iPhone 11 Pro мають акумулятори ємністю 3110 і 3046 мА • год відповідно. Хоча Apple офіційно заявила, що iPhone 12 точно не поступається за часом роботи без підзарядки торішньому iPhone 11, результати тестів і відгуки користувачів свідчать про протилежне.

В одному з вищезазначених тестів iPhone 12 і iPhone 12 Pro пропрацювали 6 годин і 42 хвилини і 6 годин 34 хвилини відповідно. iPhone 11 Pro протримався 7 годин і 36 хвилин.

Можливо, результат iPhone 12 Pro Max буде трохи кращим, але не варто забувати і про крихітний iPhone 12 Mini.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

ДжерелоMydrivers

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Лужна Софія
Лужна Софія
Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: