Новими iPhone 12 неможливо користуватись весь день через швидку розрядку

Минулого тижня стартувало попереднє замовлення смартфонів iPhone 12 і iPhone 12 Pro в Україні. Раніше ми вже писали про автономність нових телефонів. Проте, зараз же в мережі з’являється все більше відгуків реальних користувачів, які скаржаться на час роботи смартфонів.

Значна кількість новоспечених власників скаржаться, що iPhone 12 і iPhone 12 Pro тримають заряд недовго, часто смартфонами дуже складно пропрацювати без підзарядки до кінця дня, особливо якщо грати або дивитися відеоролики.

Нагадаємо, ємність акумуляторів iPhone 12 і iPhone 12 Pro становить 2815 мА • год. Торішні з iPhone 11 і iPhone 11 Pro мають акумулятори ємністю 3110 і 3046 мА • год відповідно. Хоча Apple офіційно заявила, що iPhone 12 точно не поступається за часом роботи без підзарядки торішньому iPhone 11, результати тестів і відгуки користувачів свідчать про протилежне.

В одному з вищезазначених тестів iPhone 12 і iPhone 12 Pro пропрацювали 6 годин і 42 хвилини і 6 годин 34 хвилини відповідно. iPhone 11 Pro протримався 7 годин і 36 хвилин.

Можливо, результат iPhone 12 Pro Max буде трохи кращим, але не варто забувати і про крихітний iPhone 12 Mini.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я