Смартфони

Найпопулярніший iPhone минулого року значно впав в ціні

Share

Як більшості відомо “яблучна” техніка дешевшає найповільніше, цей не дивно, адже Android-смартфони випускають майже щомісяця, Apple в свою чергу — один максимум два рази на рік, крім того виробник заробив хорошу репутацію завдяки якісній продукції, тому з кожним роком попит на пристрої компанії лише зростає. Так, найпопулярніший айфон 2019 року — iPhone Xr значно знизився в ціні.

Нагадаємо, на початку продажу в 2018 році за смартфон просили більше 989$, зараз же ціна впала до рекордно низької позначки у 748 доларів США (21 999 гривень) за найменшу конфігурацію 64 Гбайт вбудованої пам’яті, а отже девайс від початку продажів втратив 241 долар, що в перекладі на нашу валюту 6 825 гривень, а це досить значна сума, за таку ціну можна придбати новенький популярний Redmi Note 9 Pro від Xiaomi. Причому цінник зменшили всі офіційні представники компанії Apple. В неофіційній роздробі смартфон можна купити ще дешевше, найменша ціна яку запропонував “Google Пошук” 15 559 гривень в магазині “Synthetic” , проте купуючи в неавторизованого продавця у вас немає гарантій на ґаджет.

Варто зазначити, що компанія Apple знизила вартість і на пристрої минулого покоління iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max. Крім того, подешевшав і цьогорічний бюджетний айфон — iPhone SE 2020 року випуску, він з’явився у продажу на початку травня, і вже втратив 2 тисячі гривень, за чутками після анонсу лінійки iPhone 12, вартість опуститься ще більше.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нагадаємо, анонс за чутками повинен відбутись вже за два тижні, а саме 13 жовтня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Лужна Софія

Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.

Опублікував
Лужна Софія
  • Останні записи

    Apple випустить найтонший в історії iPhone замість моделі Plus

    Компанія Apple готується представити найтонший iPhone. Імовірно, модель називатиметься iPhone 17 Slim і може вийти…

    18.05.2024

    Samsung змінить конструкцію дисплея майбутнього Z Flip 7 і зробить його жорсткішим

    У липні Samsung представить на своєму заході в Парижі нове покоління складних смартфонів - Galaxy…

    18.05.2024

    Роздільна здатність екрану телефону: на що впливає і яке вибрати

    Роздільна здатність екрана — один із головних параметрів, які відповідають за якість зображення. Розкажемо, екрани…

    18.05.2024

    iPhone Plus повторить долю iPhone mini цієї осені

    Журналіст The Information Уейн Ма поділився інформацією про те, що Apple планує відмовитися від подальшого…

    18.05.2024

    Смартфон не заряджається: що варто зробити

    Ви підключили до мобільного телефону зарядний пристрій, а акумулятор не заряджається? Не панікуйте! Цілком можливо,…

    18.05.2024

    Twitter офіційно переїхав на x.com

    Ребрендинг соціальної мережі Twitter Ілоном Маском завершено, повідомляє Engadget. Рік тому Ілон Маск розпочав ребрендинг придбаного ним…

    18.05.2024