Найпопулярніший iPhone минулого року значно впав в ціні

Найпопулярніший iPhone минулого року значно впав в ціні
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як більшості відомо “яблучна” техніка дешевшає найповільніше, цей не дивно, адже Android-смартфони випускають майже щомісяця, Apple в свою чергу — один максимум два рази на рік, крім того виробник заробив хорошу репутацію завдяки якісній продукції, тому з кожним роком попит на пристрої компанії лише зростає. Так, найпопулярніший айфон 2019 року — iPhone Xr значно знизився в ціні.

Нагадаємо, на початку продажу в 2018 році за смартфон просили більше 989$, зараз же ціна впала до рекордно низької позначки у 748 доларів США (21 999 гривень) за найменшу конфігурацію 64 Гбайт вбудованої пам’яті, а отже девайс від початку продажів втратив 241 долар, що в перекладі на нашу валюту 6 825 гривень, а це досить значна сума, за таку ціну можна придбати новенький популярний Redmi Note 9 Pro від Xiaomi. Причому цінник зменшили всі офіційні представники компанії Apple. В неофіційній роздробі смартфон можна купити ще дешевше, найменша ціна яку запропонував “Google Пошук” 15 559 гривень в магазині “Synthetic” , проте купуючи в неавторизованого продавця у вас немає гарантій на ґаджет.

Варто зазначити, що компанія Apple знизила вартість і на пристрої минулого покоління iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max. Крім того, подешевшав і цьогорічний бюджетний айфон — iPhone SE 2020 року випуску, він з’явився у продажу на початку травня, і вже втратив 2 тисячі гривень, за чутками після анонсу лінійки iPhone 12, вартість опуститься ще більше.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нагадаємо, анонс за чутками повинен відбутись вже за два тижні, а саме 13 жовтня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.