Найдорожча модель iPhone 11 Pro Max значно знизилася в ціні

Через рік після анонсу найбільший iPhone можна купити значно дешевше.

Через нестабільний курс гривні навесні цього року ціни на смартфони і іншу техніку падають повільніше, але поступово вони все-таки знижуються. Наприклад, iPhone 11 Pro Max на старті продажів коштував 40 999 гривень за найменшу конфігурацію пам’яті в 64 Гб, але вже через рік після анонсу його можна придбати на 5 тисяч гривень дешевше в офіційних представників компанії, а в неофіційній роздробі його можна придбати за 30 449 гривень. Швидше за все, падіння ціни пов’язане зі швидким анонсом iPhone 12.

Для більшості iPhone 11 Pro Max буде занадто дорогим, тому у Apple є більш доступні варіанти. Якщо потрібен великий смартфон, то краще звернути увагу на iPhone 11 з подвійною камерою. До речі, на нього діє теє знижка, від 3 500 гривень. Нагадаємо, цього року він став народним бестселером згідно аналітичної компанії Canalys.

Для тих, хто віддає перевагу більш компатним смартфонам, є новий iPhone SE 2020 з флагманським процесором Apple A13 і 4,7-дюймовим дисплеєм. До того ж він і коштує дешевше всіх нових айфонів. Зараз на нього дає теж знижка в розмірі 2 000 тисяч гривень.


Для тих хто не прив’язаний до екосистеми Apple, є безліч Android-смартфонів. Наприклад, новий флагман Galaxy S20 дешевшає набагато швидше будь-якого айфона. Зараз його вартість знизилась на 4 тисячі гривень.

Ще на Android набагато більше бюджетних моделей. Є хороший варіат від молодого бренду – Realme 6 Pro.

Можна звернути увагу на новий Xiaomi Redmi Note 9 Pro з великим екраном, NFC і слотом для microSD-карт.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я