Xiaomi Redmi Note 9 Pro значно знизився в ціні

Xiaomi Redmi Note 9 Pro значно знизився в ціні
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Вартість смартфона середнього класу Xiaomi Redmi Note 9 Pro продовжує коливатись. Зараз ціна знову знизилась. Нагадаємо, модель надійшла в продаж навесні цього року за ціною від 315 доларів (більше 8000 тисяч гривень) за базову модифікацію пам’яті в 64 Гб. Зараз вартість впала до 6 999 гривень за 128 Гб вбудованої пам’яті в офіційних ритейлерів. В неофіційних продавців смартфон можна придбати ще за більш приємнішою ціною, згідно “Google Пошук” найнижча ціна зараз 6 580 гривень в неофіційного ритейлера mobix.

Xiaomi Redmi Note 9 Pro – це найдорожчий представник серії. Він оснащений 8-нанометровим мобільним процесором Snapdragon 720G з графікою Adreno 618. На борту моделі встановлений вбудований акумулятор, який має ємність 5020 мА * г і може похвалитися підтримкою швидкої зарядки через роз’єм USB-C. Її потужність становить 30 Вт.

Xiaomi Redmi Note 9 Pro значно знизився в ціні

Смартфон не може запропонувати користувачам універсальну камеру, оскільки не має телеоб’єктива. Разом з 64-мегапіксельним головним і 8-мегапіксельним ультраширококутним модулями на тильній стороні встановлені 5-мегапіксельна матриця для макрозйомки і 2-мегапіксельний сенсор глибини, який відповідає за покращене розмиття заднього фону. Роздільна здатність фронтальної камери становить 16 Мп. На її основі китайські розробники реалізували технологію розпізнавання осіб.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ще одним засобом біометричної ідентифікації користувачам є дактилоскопічний сканер, в обов’язки якого входить сканування відбитка пальця. Він встановлений на правому торці і суміщений з кнопкою живлення. Модель також обзавелася роз’ємом для дротових навушників і інфрачервоним випромінювачем. Корпус захисту від води не має.

На лицьовій стороні влаштувався дисплей IPS формату 1080p. Він характеризується розміром 6,67 дюйма по діагоналі і має круглий отвір під лицьовий модуль для Селфі. У продаж модель поступила з попередньо встановленою прошивкою MIUI 11 на базі Android 11. Зараз смартфон оновили до оболонки MIUI 12. Також в cписок параметрів Xiaomi Redmi Note 9 Pro входять чіп NFC з підтримкою Google Pay, Bluetooth 5.0 і Wi-Fi 5.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.