Дизайн iPhone 12 Pro повністю розсекречений

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На своєму Youtube-каналі інсайдер, який славиться правдивими витоками Філіп Корой більше відомий під псевдонімом EverythingApplePro виклав на своїй сторінці в соціальній мережі Твітер пост. Там він стверджує, що майбутній iPhone 12 Pro з діагоналлю дисплея 6,1 дюйма буде виглядати саме так, як на зображені і на відео в його постах від 12 вересня, дивіться нижче.

Як повідомляє мережевий аналітик, в iPhone 12 Pro блок задніх камер буде точно таким же, як в попередника iPhone 11 Pro, проте на блоку з камерами буде додано сканер доповненої реальності лідар (LiDAR). А грані iPhone 12 Pro будуть плоскими. Нагадаємо, минулорічна серія iPhone 11 отримала закруглені грані.

Відомо, що iPhone 12 Pro на задній кришці отримає 5 круглих “отворів” – три під камери, один для лідара і ще одна для світлодіодного спалаху. Лідар буде розташовуватися під ширококутною камерою.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Попередні витоки з приводу наявності сканера LiDAR в нових моделях iPhone 12 були суперечливими. Більшість чуток стверджувало, що лідар отримає лише iPhone 12 Pro Max з діагоналлю 6,7 дюйма. Витік від EverythingApplePro вказує, що лідари будуть і у iPhone 12 Pro з діагоналлю 6,1 і у iPhone 12 Pro Max c діагоналлю 6,7 дюйма.

Судячи з фото і відео, бокова панель iPhone 12 Pro і iPhone 12 Pro Max буде виготовлена з нержавіючої сталі, поверх якої, швидше за все, буде матове скло. Точно така ж обробка бічних поверхонь була і у iPhone 11 Pro і Pro Max.

На лівій стороні iPhone 12 Pro можна помітити лоток для SIM-карт. Це означає, що лоток під SIM-карту перенесли на ту сторону, де регялятор гучності. Варто відзначити, в попередньої серії iPhone лоток під СІМ-карту був на зовсім іншій правій стороні, де кнопка “Живлення” і розташовулася приблизно посередині висоти корпусу смартфона. Нове місце СІМ-карти – ліва сторона внизу.

Під кнопкою “Живлення” там, де раніше була СІМ-карта у попередніх моделей смартфонів видно заглиблення, що зовні нагадує сканер відбитків пальців Touch ID. Хоча сам автор витоку EverythingApplePro робить припущення, що це поглиблення може бути 5G-антеною.

Виток виглядає досить правдоподібно, проте, істину дізнаємося зовсім скоро – 15 вересня ввечері о 19:00 за київським часом на осінній презентації Apple 2020.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.