Дизайнер показав, як міг би виглядати «звичайний» смартфон Microsoft

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На цьому тижні в продаж надійшов складаний смартфон Surface Duo від Microsoft. Перші огляди та відгуки поки складно назвати позитивними. Експерти сумніваються, що пристрій знайде свою аудиторію. На цьому тлі цікавим концептом Surface Solo поділився ентузіаст Джонас Даенерт, що показав, як міг би виглядати смартфон Microsoft з одним екраном.

Головною особливістю Surface Duo стала наявність двох 5,5-дюймових дисплеїв, які можна використовувати як окремо один від одного, так і разом, отримуючи невеликий 8,1-дюймовий екран. За відгуками західних журналістів, дійсно корисних сценаріїв використання такого форм-фактора не надто багато. З огляду на застаріле залізо і ціну в $ 1399, чи гаджет знайде популярність. Тому концептмейкер Джонас Даенерт вирішив пофантазувати, як би міг виглядати Surface Solo.

Запропонований смартфон мало чим відрізняється від більшості апаратів 2020 року, але в той же час зроблений в тому ж дизайні, що і Surface Duo. У нього тонкий корпус з плоскими гранями, а одна-єдина камера ззаду зовсім не виступає з корпусу.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Всю лицьову сторону займає екран з мінімальними рамками і невеликим вирізом під фронтальну камеру. На нижньому торці знаходяться динаміки і порт USB Type-C. Кнопки включення і регулювання гучності традиційно розташовуються на правій грані корпусу.

На жаль, це лише неофіційний фанатський рендер. Однак не виключено, що Microsoft все ж таки зважиться на випуск смартфона в класичному форм-факторі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.