З’явилися нові подробиці про iPhone 12

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Apple вже офіційно підтвердила, що презентація флагманських смартфонів компанії в цьому році переноситься через пандемію коронавірусу. Проте інсайдери продовжують по крупицях збирати інформацію про iPhone 12, і черговий витік розкриває особливості бездротової зарядки смартфона, відповідного аксесуара у вигляді чохла, а також зарядної станції AirPower.

З'явилися нові подробиці про iPhone 12

В китайській соціальній мережі Weibo з’явилася серія фотографій, на яких нібито зображені комплектуючі так і не презентованої бездротової зарядної станції AirPower, а також чохла iPhone 12, адаптованого під цей аксесуар. Особливість конструкції обох пристроїв – мініатюрні магніти, розташовані по колу. За заявою джерела, таким чином Apple планує вирішити питання утримання смартфона на поверхні зарядки при підключенні.

За допомогою магнітів, за рахунок наявності сильного магнітного поля, буде відбуватися автоматичне вирівнювання смартфона таким чином, щоб модуль зарядки знаходився строго навпроти генеруючого електромагнітного коливання котушок. Для цього компанія нібито інтегрує в чохол кільце з магнітів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Згідно інсайдерської інформації, на майбутній осінній презентації Apple може повторно анонсувати зарядну станцію AirPower, яка отримає ряд змін в конструкції. Нагадаємо, що реліз першої версії пристрою не відбувся через проблеми, пов’язані з перегрівом використовуваних котушок індуктивності, а також відмови Apple випускати продукт «недостатньо якісний».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.