Asus ROG Phone 3 стане першим Android-смартфоном з інноваційним процесором

Cкоріш за все, ґаджету ще доведеться поборотися за це звання.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В липні очікується реліз нового ігрового смартфона Asus ROG Phone 3. Судячи з усього, головною фішкою девайса стане ще не анонсований процесор Qualcomm Snapdragon.

В офіційному твіттері бренду ігрових ґаджетів Asus ROG був опублікований пост, в якому йшлося про «останній Snapdragon 865». Твіт вже видалений, але не виключено, що мова йшла про Snapdragon 865+. Раніше з’явилися чутки, що нової версії процесора не існує, але тепер надходить інформація про великое число смартфонів на новому чіпсеті.

Snapdragon 865+ є покращеною версією Snapdragon 865 з більш продуктивними ядрами за рахунок підвищених частот – головне ядро ​​Kryo 585 Prime розганяється до 3,09 ГГц. Asus могла видалити публікацію через недостовірну або передчасну інформацію. На прикріпленому до повідомлення компанії зображенні чітко видно рендер чипу з написом «865+».

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ


Asus ROG Phone 3 не єдиний девайс, який претендує на звання першого Android-смартфона з новим флагманським процесором. В бенчмарку AnTuTu з’явилися результати тесту продуктивності неанонсованого смартфону Lenovo Legion. Девайс отримав рекордний бал в 648 871 бал. Для порівняння: поточний лідер рейтингу OPPO Find X2 Pro набрав трохи більше 609 000 балів.

Реліз ROG Phone 3 повинен відбутися 22 липня. Якщо Lenovo Legion вийде раніше, то Asus стане першим виробником, що випустив смартфон з найвищою продуктивністю серед Android-пристроїв.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.