Фахівці назвали найпотужніші Android-смартфони на початок літа

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Не так давно розробники бенчмарка AnTuTu підвели підсумки червня і визначили десятку найпотужніших флагманів, доступних на ринку Китаю. Весь топ-10 поділили між собою моделі з чіпом Snapdragon 865. Тепер розповідаємо про лідерів продуктивності на глобальному ринку і тут в розподіл місць зуміли втрутитися моделі не тільки з флагманської SoC від Qualcomm.

Як і у випадку з китайським рейтингом, лідерство визнали за Oppo Find X2 Pro, який єдиним серед всіх подолав позначку в 600 тисяч балів. Це перший місяць, коли пристрій від Oppo став на вершині рейтингу, потіснивши Xiaomi Mi 10 Pro, який був визнаний кращим за підсумками травневого глобального рейтингу. На другому місці розташувався OnePlus 8 Pro і «бронзу» взяв Redmi K30 Pro.

Хто ще потрапив в топ-10

З третього по сьоме місце поділили між собою флагмани з Snapdragon 865: Xiaomi Mi 10 Pro, iQOO 3, OnePlus 8, Poco F2 Pro і Xiaomi Mi 10. Нечисленних пристроїв з топової платформою від Qualcomm можна пояснити попадання в десятку потужних двох моделей з процесором Exynos 990: Samsung Galaxy S20 Ultra і Galaxy S20. Вони поділили між собою дев’яте і десяте місце.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.