Огляд Redmi Smart Band Pro: розумний браслет із великим екраном

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Redmi не тільки випускає сучасні смартфони середнього класу, але й розумні годинники. Тому сьогодні у мене на огляді чергова новинка, яка дістала назву Redmi Smart Band Pro.

Сьогодні мова піде про нову модель розумного браслета . У цій статті ви зможете дізнатися про доступний функціонал, якість складання, зручність носіння та багато інших особливостей. Таким чином я рекомендую прочитати цей огляд повністю, щоб зрозуміти, чи стоїть пристрій своєї уваги чи ні.

Що стосується вартості, то зараз ви зможете придбати Redmi Smart Band Pro за ціною 1499 грн. Насправді, цінник на пристрій досить високий, враховуючи, що це розумний браслет, і навіть не розумний годинник.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

З іншого боку, розумний браслет з приставкою Pro від компанії Redmi отримав низку покращень у порівнянні з минулою версією. Наприклад, пристрій має великий 1.47 дюймовий AMOLED екран прямокутної форми. Крім цього, у корпусі браслета використовується акселерометр та гіроскоп.

Також оновлена ​​версія розумного браслета отримала низку цікавих функцій. Наприклад, тут є датчик рівня кисню в крові SpO2, пульсометр, калорійність, крокомір та інші. Ще можу виділити вбудовану батарею з ємністю на 185 мАг та час автономної роботи до двох тижнів.

Тому я пропоную розпочати своє повне тестування розумного браслета від компанії Redmi та порівняти його з минулим поколінням та головними конкурентами. Також після прочитання цієї статті ви легко зможете зробити для себе висновок, чи варто влаштувати свою увагу чи ні.

Розпакування та комплектація

Усередині упаковки мені вдалося виявити безпосередньо розумний браслет, товсту документацію різними мовами і зарядний двопіновий магнітний кабель. Тобто, комплект поставки був типовим, як і на будь-якому розумному пристрої на зап’ясті руки. Тепер пропоную подивитися на браслет ближче і поговорити про якість виконання та зручність носіння.

Дизайн, якість складання та матеріалів

Доставляється нова модель розумного браслета Redmi Smart Band Pro тільки в одному кольорі та як ви могли здогадатися це був чорний колір. При цьому сам корпус та ремінець були виконані у чорному виконанні. Але одне тішить, що на Aliexpress ви можете замовити собі різні кольорові ремінці .

Сам корпус був виконаний повністю із пластику і не мав особливих нарікань у складання. Тобто під час мого тестування я так і не почув сторонніх звуків та скрипів. Тому з якістю складання було все добре, навіть незважаючи на те, що корпус був виконаний повністю із матового, але міцного пластику.

Крім цього, пристрій компанії Redmi отримав повноцінний захист від води під стандартом 5 ATM. Це означає, що ви без особливих проблем зможете плавати з розумним браслетом у басейні або приймати душ. Тобто, цей ступінь захисту здатний витримати тиск до 5 атмосфер або занурення до 50 метрів.

Що стосується кнопок управління, то тут їх взагалі немає, як з правого, так і з лівого краю корпусу. Керується пристрій за рахунок жестів та сенсорної панелі. Але про саме управління я хочу розповісти вам трохи згодом.

Якщо говорити про габарити пристрою, то вони склали такі величини, як 42 x 24 x 10.8 мм, а вага не перевищувала значення 35 грамів. Насправді носити такий розумний браслет було одне задоволення. Навіть після кількох годин носіння, я взагалі забував, що у мене на зап’ясті руки був одягнений розумний браслет від Redmi.

На лицьовій частині корпусу розташувався прямокутний екран розміром 1.47 дюймів з AMOLED матрицею. При цьому роздільна здатність екрану склала 194 x 368 пікселів і щільність пікселів на дюйм була 282 PPI. Це трохи менше, ніж моделі Mi Band 6. Але я не помітив під час мого тестування окремі пікселі на екрані браслета.

Також мене порадував рівень максимальної яскравості, який дозволяв використовувати екран навіть на відкритому повітрі за яскравої сонячної погоди. Загалом сам екран передавав яскраве та соковите зображення завдяки використанню AMOLED матриці.

Тим часом, на тильній частині корпусу розумного браслета Redmi Smart Band Pro розташувався сенсор для вимірювання серцевого ритму або SpO2. Крім цього, тут розташувалося двопінове магнітне з’єднання. При цьому саме з’єднання було досить міцним і під час заряджання кабель не відходив.

Тепер давайте поговоримо про ремінець. На розумному браслеті Redmi Smart Band Pro він отримав цікаве кріплення, яке можна легко від’єднати від корпусу самого пристрою. Тобто, сам ремінець є знімним і як я вже говорив раніше, ви окремо можете замовити кілька варіантів ремінців з різними кольорами. При цьому сам ремінець був виконаний із приємного силіконового матеріалу. Також він був досить м’яким і добре сидів на зап’ясті руки.

Функції, управління та мобільний додаток

Абсолютно, як і будь-який розумний пристрій, Redmi Smart Band Pro також має підключитися до мобільного додатку. Після успішного сполучення ви зможете насолоджуватися всім функціоналом нової моделі розумного браслета.

Головний екран пропонує широкий перелік різних циферблатів. Щоб змінити стиль циферблата, необхідно утримати пальцем кілька секунд на головному екрані пристрою або перейти в налаштування та знайти перший розділ – циферблати. При цьому ви можете додатково встановити різні циферблати через мобільний додаток.

Щодо функцій управління, то тут все просто і легко. Наприклад, при свайпі вниз від головного екрана ви потрапите до меню останніх повідомлень. Тобто тут ви зможете спостерігати за пропущеними дзвінками, повідомленнями або навіть читати повідомлення із соціальних мереж.

Також пристрій Redmi Smart Band Pro отримав велику кількість різних віджетів. Якщо свайпнути вправо від головного екрану, можна помітити такі віджети, як серцевий ритм, рівень кисню в крові SpO2, сон, управління музикою, погода та багато інших. Крім цього, кожен віджет можна міняти розташування, додавати чи прибирати.

А ось при свайпі ліворуч від головного екрана можна перейти до меню швидких налаштувань. Тут я виявив кілька корисних іконок – це ліхтарик, будильник, режим не турбувати, активація екрану на підняття руки, вібрація та загальні налаштування.

У налаштуваннях є широкий перелік різних підрозділів. Це вибір циферблата, регулювання яскравості екрану, тренування, встановлення ПІН коду, екран, вібрація, системні налаштування та інформація про браслет.

Щоб перейти в головне меню, необхідно згорнути від головного екрана розумного браслета. Тут я виявив великий список різних функцій та програм, які були розташовані сіткою іконок 3 на 2.

Це спортивні тренування, журнал вашої активності, пульс, SpO2, сон, дихання, жіночий цикл менструації, стрес, погода, музичний плеєр, зробити фотографію, будильник, таймер, знайти смартфон, ліхтарик та загальні налаштування. Тобто список особливостей був приблизно таким самим, як і на останньому покоління розумного браслета Mi Band 6.

Також я хотів би трохи поговорити про спортивні тренування. Насправді пристрій пропонує більше 100+ різних видів спортивних тренувань. Це біг, ходьба, велосипед, плавання та багато іншого. Також ви можете помітити значок GPS у верхньому правому куті під час активації спортивного тренування. Але насправді браслет не має вбудованого GPS модуля, а бере інформацію GPS сигналу від підключеного смартфона.

Ще я перевірив роботу вимірювання пульсу та рівня кисню у крові SpO2. Під час мого тестування результати були дуже схожі своїм значенням. Також дані сенсори не вимірювали показники серцевого ритму та SpO2 неживих предметів або повітря, що є гарною ознакою.

Мобільний додаток

Тепер давайте поговоримо про мобільний додаток та його функції. Нове покоління розумного браслета підключається через програму Xiaomi Wear. Його можна встановити через Play або App Stores. Сам процес поєднання не зайняв у мене більше 5 хвилин часу.

Головне меню програми відображає інформацію про вашу активність протягом вибраного періоду часу. У моєму профілі ви зможете налаштовувати повідомлення, встановлювати додаткові циферблати на головний екран браслета, також є налаштування показників здоров’я та багато інших особливостей. Загалом через мобільний додаток ви зможете погратися із загальними налаштуваннями розумного браслета.

Батарея та час роботи

Всередині корпусу розумного браслета Redmi Smart Band Pro було встановлено батарею з ємністю на 185 мАг . При цьому виробник гарантує час автономної роботи до двох тижнів без заряджання.

Під час мого тестування мені не вдалося повністю розрядити пристрій. Але можу сказати, що за п’ять днів активного тестування у пристрої залишилося 55% заряду батареї зі 100%. Тому я припускаю, що браслет від компанії Redmi буде здатний опрацювати близько 10-12 днів без заряджання.

А ось час повного заряду через двопінове магнітне з’єднання зайняло у мене близько двох годин.

Висновок, відгуки, плюси та мінуси

Після кількох днів активного тестування розумного браслета Redmi Smart Band Pro я залишився під непоганими враженнями.

З позитивних моментів можу виділити цю непогану якість складання і матеріалів виготовлення. Також пристрій має гарний захист від води під стандартом 5 ATM.

Ще пристрій виділяється яскравим і насиченим AMOLED екраном, у якого розмір був більш схожий на розумний годинник, ніж на браслет. Тому користуватися екраном навіть людям похилого віку буде одне задоволення.

Щодо часу автономної роботи, то модель розумного браслета від Redmi також показала себе гідно. Тобто навіть при активному використанні ви зможете досягти результату до 10 днів автономної роботи без підзарядки.

Головною вадою для мене стала досить висока вартість браслета. Хоча за цю вартість, можна знайти пристрій з такими функціями як Bluetooth дзвінки або наявність GPS модуля.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.