Redmi Buds 3 чи Redmi Buds 3 Pro – що вибрати?

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Redmi нещодавно презентувала дві пари повністю бездротових навушників (TWS) – Redmi Buds 3 та Redmi Buds 3 Pro. Обидві моделі непогані, але при покупці все ж слід зупинитися на чомусь одному, тому ми підготували для вас порівняння, яке дозволить визначитись, який варіант кращий саме для вас.

Дизайн

У випадку Redmi Buds 3 Pro ми отримуємо овальний кейс та маленькі внутрішньоканальні навушники, Redmi Buds 3 пропонують більш квадратний корпус з заокругленими кутами і мають довгі ніжки, при цьому форм-фактор цієї моделі – навушники напіввідкритого типу. Поверхня Redmi Buds 3 Pro матова і не слизька, Redmi Buds 3 – глянцева слизька.

Чохли досить схожі, хоч і мають трохи різний стиль. У обох використовуються відкидні кришки, спереду кожного кейса розташована клавіша увімкнення для встановлення з’єднання, роз’єм живлення розміщений знизу.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Комфорт при використанні

У випадку Redmi Buds 3 Pro до комфорту у використанні немає жодних претензій – навушники приємні, мають дуже надійну фіксацію та дозволяють зручно слухати музику навіть під час занять спортом. Слід зазначити, що тривале використання також не викликає дискомфорту.

У Redmi Buds 3 є невелика проблема – навушники досить легко вислизають під час діставання з зарядного кейса. Під час тривалого прослуховування навушники починають викликати дискомфорт. Що приємно, і Redmi Buds 3, і Redmi Buds 3 Pro самостійно визначають, коли користувач дістає навушник з вуха.

Звук та активне поглинання шумів

У Redmi Buds 3 Pro досить непогане активне поглинання шумів, але його не можна назвати ідеальним – потрібна досить висока гучність, щоб було чути лише музику. У Redmi Buds 3 Pro досить непогані баси та хороша деталізація.

В плані звуку Redmi Buds 3 явно уступають більш дорогому варіанту, але слід зауважити, що у своєму ціновому сегменті вони показують непогані результати. Тим не менше, активного поглинання шумів у молодшій моделі немає, і це досить неприємно.

Автономність

У випадку Redmi Buds 3 Pro варто розраховувати приблизно на 6 годин використання з високою гучністю без увімкненого активного поглинання шумів, і приблизно на 5 – з ним. При зниженні гучності, автономність, очевидно, стає кращою. Зарядний кейс забезпечує загальну автономність на рівні близько 28 годин.

У випадку Redmi Buds 3 показники трохи гірші: навушники можуть пропрацювати від одного зарядку 4.5 години, сумарна автономність з використанням зарядного кейса складає 20 годин. У Redmi Buds 3 Pro є бездротова зарядка Qi, але в Redmi Buds 3 вона, зрозуміло, відсутня.

Висновки

Обидві моделі мають досить непогані характеристики для своїх цінових сегментів. Redmi Buds 3 Pro дорожчі, але мають дуже непоганий звук, активне поглинання шумів, і загалом кращі як в плані якості, так і в плані функціональності. Redmi Buds 3 пропонують хороший рівень за свою ціну, і якщо активне поглинання шумів не є ключовим параметром, то і молодшу модель можна розглядати, як варіант для покупки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.