Огляд Xiaomi Mi Band 6 – новий потенційний бестселер від Xiaomi за доступною ціною

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Сьогодні, 29 березня, компанія Xiaomi презентувала свої флагманські смартфони Xiaomi Mi 11 Pro, Xiaomi Mi 11 Ultra та Xiaomi Mi 11i, а також середньобюджетний смартфон Xiaomi Mi 11 Lite. В кінці презентації нам показали девайс, який зможе зацікавити дуже багатьох фанатів продукції Xiaomi – фітнес-браслет Xiaomi Mi Band 6.

Девайс отримав великий AMOLED-дисплей з мінімальними рамками, його діагональ складає 1.56 дюйма, роздільна здатність – 152 х 486 пікселів, показник PPI складає 326. До важливих фішок слід віднести високу яскравість дисплея, яка складає 460 ніт, та понад 60 видів циферблатів з коробки, не кажучи вже про користувацькі, яких будуть буквально сотні вже в перший час після виходу браслета.

Девайс отримав пульсоксиметр, якого не було у п’ятому поколінні, датчик для відстеження частоти серцебиття, трьохосьовий акселерометр та трьохосьовий гіроскоп. Слід звернути увагу на те, що заявлена автономність на рівні 14 днів, але насправді варто розраховувати на більшу автономність, бо у минулому поколінні вона також була заявлена на рівні 14 днів, але показники в реальності були вищими.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

До фішок, пов’язаних зі здоров’ям, слід віднести можливість трекінгу перебігу сну, моніторинг рівня стресу, відстежування жіночого здоров’я, а також можливість отримувати сповіщення про бездіяльність та можливість відстежування індексу PAI. Також у девайса є захист 5 АТМ, підтримка Mi Wear, Mi Fit та Strava. Досить важливою фішкою, яка перейшла у Xiaomi Mi Band 6 з Mi Band 5, є магнітна зарядка, яка дозволяє зарядити браслет від нуля до ста відсотків менш ніж за дві години.

Xiaomi Mi Band 6 повинен поступити у продаж вже 2 квітня за ціною від 980 гривень за стандартну версію без NFC, а старша версія, з NFC, буде доступною за 1200 гривень (якщо мова йде про Китай). На міжнародному ринку ціна складатиме 45 євро, причому за версію без підтримки NFC, але невідомо, коли вона буде офіційно презентована в Україні і за якою ціною.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.