Відомий блогер зняв огляд підробленого iPhone 12 Pro

Не секрет, що смартфони Apple користуються шаленою популярністю не тільки у шанувальників бренду, а й у «підвальних» виробників підроблених пристроїв. Зазвичай численні клони наповнюють ринок після анонса оригіналів, але в цьому році творці фейкових копій спрацювали на випередження. Автор популярного YouTube-каналу EverythingApplePro вже роздобув відразу два примірника noname-версії iPhone 12 Pro і детально вивчив їх в ході відеоогляду.

Всупереч чуткам про «урізану» комплектацію майбутніх новинок, в коробці з підробкою блогер виявив блок живлення і навушники – ймовірно, виробництво гаджетів було запущено ще до відповідних витоків. Автор ролика стверджує, що незважаючи на плоскі грані, смартфон не створює дискомфорту при використанні.

Після включення одного з пристроїв блогер відразу ж зазначив низьку яскравість і поганий відгук сенсора. Крім того, на відміну від оригінальної лінійки, у фейкових iPhone на фронтальній панелі виділяється широке «підборіддя». Крім того, три з чотирьох датчиків основної камери при розбиранні гаджета виявилися простими муляжами.

Ентузіаст також продемонстрував низьку продуктивність смартфона при запуску ігор. Тестування заліза представленого зразка в Geekbench показало результати, приблизно відповідають рівню оригінального iPhone 6s. За висновком автора відео, навіть з урахуванням цінника в $ 130-140 від покупки підробленого iPhone 12 Pro краще утриматися.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.