Розкрито дату офіційного виходу iOS 13.5

Розкрито дату офіційного виходу iOS 13.5
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Apple завершує розробку і тестування iOS 13.5 – п’ятого великого оновлення для операційної системи iOS 13. Фінальна версія iOS 13.5 буде випущена у вівторок, 19 травня. Про це повідомило видання The Guardian з посиланням на власні джерела.

Розкрито дату офіційного виходу iOS 13.5

 

В iOS 13.5 будуть виправлені різні помилки, виявлені в попередніх версіях iOS 13. Зокрема, iOS 13.5 усуне рідкісну проблему, через яку деякі iPhone під управлінням iOS 13.4 і iOS 13.4.1 могли розряджатися швидше звичайного. На цю проблему раніше скаржилися користувачі на офіційному форумі Apple.

Також Apple виправить в iOS 13.5 гучну вразливість в додатку «Пошта», яка, як з’ясували фахівці з безпеки компанії ZecOps, існує близько 10 років. Експерти встановили, що уразливості піддаються всі версії iOS. Згідно з оцінками фахівців, під загрозою перебувають усі коли-небудь продані iPhone, число яких складає більше 900 мільйонів штук.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Розкрито дату офіційного виходу iOS 13.5

Після оновлення до iOS 13.5 користувачі iPhone можуть очікувати невеликого підвищення продуктивності. Збільшення швидкості роботи iPhone під управлінням iOS 13.5 довели порівняння бета-версій прошивок з iOS 13.4.1. Крім цього, про прискорення прошивки розповіли бета-тестери.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.