Баг з швидкою розрядкою iPhone виправлений в iOS 13.5

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Apple звернула увагу на негативні відгуки про автономність різних моделей iPhone під управлінням iOS 13.4.1. Компанія усунула проблему в iOS 13.5, що відзначили бета-тестери прошивки.

Тема про швидку розрядку iPhone під управлінням iOS 13.4 і iOS 13.4.1 – одна з найактивніших на офіційному форумі Apple. Користувачі скаржаться на стрімку розрядку їх смартфонів після переходу на останні оновлення. Найбільше скарг надходить від власників iPhone 11 і iPhone 11 Pro, найновіших смартфонів Apple.

Один з користувачів досвідченим шляхом з’ясував, що високе споживання акумулятора на iPhone під управлінням iOS 13.4.1 відбувається навіть за умови включення «Авіарежиму». За його словами, на iPhone немов запущений якийсь фоновий процес, який і відповідає за швидку розрядку пристрою.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

При цьому, оновлення на бета-версію iOS 13.5 допомогло виправити проблему. На усунення неприємної неполадки в iOS 13.5 вказали і інші користувачі, які перейшли на прошивку, яку тестують.

В даний час iOS 13.5 знаходиться на стадії тестування. Apple повинна випустити прошивку в найближчі два тижні. Реліз поновлення може відбутися в тому числі і на цьому тижні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.