В Telegram може з’явитися реклама каналів і ботів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Незабаром в месенджері Telegram може з’явитися реклама каналів і спамерських пошукових роботів. Про це повідомляє Telegram Info.

 

В оновленні Telegram 6.1.1 і Telegram Desktop 2.1.1 з’явився новий тип закріпленого діалогу, який доносить важливу інформацію про пандемію COVID-19. Поки функція доступна тільки на тестовому сервері, але після закінчення пандемії може бути впроваджена повсюдно і використана для реклами каналів і ботів, вважають в Telegram Info.

Якщо реклама буде впроваджена в Telegram, залишається питання, як це буде працювати. Є ймовірність, що команда месенджера зробить аукціонну систему. Також один з варіантів – Telegram організовує роботу своєї рекламної мережі через партнерів на кожному з ринків.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

 

Раніше керівництво Telegram запропонувало інвесторам відкласти запуск TON ще на рік. Поки компанії Павла Дурова не вдається врегулювати проблеми із запуском свого блокчейн-проєкту і реклама в Telegram може використовуватися, як додаткове джерело фінансування.

Як стало пізніше відомо, Telegram не планує використовувати закріплені чати для реклами – про це пише «Код Дурова», посилаючись на джерела в керівництві месенджера. Telegram в 2020 році планує впровадити функцію групових відеодзвінків, а зараз кількість активних користувачів досягла позначки 400 млн осіб.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.