Samsung запустив на Smart TV додаток Apple Music

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Південнокорейська компанія Samsung Electronics заявила про те, що стала першим виробником телевізорів, яка інтегрувала сервіс Apple Music на платформу Smart TV. Починаючи з сьогоднішнього дня, користувачі в більш ніж 100 країнах зможуть слухати музику в додатку Apple Music безпосередньо на Samsung Smart TV.

Samsung запустив на Smart TV додаток Apple Music

У додатку Apple Music, доступний на моделях телевізорів Samsung Smart TV 2018-2020 років. Користувачі можуть вибирати для прослуховування музичні треки з каталогу сервісу, який налічує понад 60 мільйонів пісень. Крім того, їм доступні щоденні персональні рекомендації та всесвітня радіостанція Beats 1. У розділі «Будинку з Apple Music» власників Samsung Smart TV чекають нові плейлисти, групові чати FaceTime зі знаменитими музикантами, спеціальні інтерв’ю, відеокліпи та інший контент, який допоможе знайти чим зайнятись під час самоізоляції.

Власники Samsung Smart TV можуть завантажити Apple Music в розділі Apps в SmartHub, а потім увійти до існуючого облікового запису за допомогою свого Apple ID або завести новий акаунт з екрану телевізора. В рамках індивідуальної, сімейної або студентської підписки користувачам надається 3 місяці безкоштовного доступу до Apple Music.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.