Браузер Edge отримав одну з нових фішок Chrome

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Microsoft почала тестування нової функції фірмового браузера. Режим Workspaces призначений для зручного поділу домашньої і робочого контенту – він нагадує угруповання вкладок в Chrome, але відрізняється від рішення Google по частині реалізації.

Microsoft Edge

Відкривши кілька вкладок, користувач Microsoft Edge зможе зберегти їх в єдину групу, тим самим створивши спеціальну «робочу область». Потім можна приступати до пошуку іншої інформації, і при цьому в будь-який момент повернутися до раніше збереженої групі. Кожна з них може бути відкрита незалежно від інших, подібно віртуальним робочим столом в операційній системі Windows 10.

Як і у випадку з Chrome, вона буде відновлена ​​навіть при закритті і повторному запуску програми. Функція доступна при використанні горизонтальних і вертикальних вкладок, а назви груп можна виділити кольором. При закритті вкладки всередині робочої області остання автоматично оновлюється.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Функція «Робочі області» поки доступна тільки для тестових версій програми (Edge Dev і Canary). Для її використання необхідно додати до адреси ярлика експериментальної збірки браузера наступний рядок: –enable-features = msWorkspaces.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.