Стало відомо точний час презентації iOS 14

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Компанія Apple уточнила розклад конференції WWDC 2020, на якій компанія представить iOS 14 та інші новинки. Презентація WWDC 2020 почнеться в понеділок, 22 червня, о 19:00 за київським часом. Apple буде проводити трансляцію заходу на своєму сайті, на YouTube і в додатку WWDC.

Реклама

З 23 по 26 червня Apple проведе понад 100 сесій для розробників і дизайнерів. Всі заходи для розробників будуть проходити в онлайн-режимі. Взяти участь в них зможуть всі зареєстровані розробники Apple. Крім цього, в компанії оголосили, що в кінці кожного дня конференції WWDC 2020 року, на сайті Apple будуть публікуватися відео з проведеними лекціями.

В рамках WWDC 2020 компанія повинна представити iOS 14, iPadOS 14, macOS 10.16, watchOS 7 і інші новинки. Очікується, що крім програмних новинок Apple покаже ряд нових пристроїв, серед яких оновлені моделі iPad, Bluetooth-маячок AirTags і нова модель iMac.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

ДжерелоMacrumors

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Лужна Софія
Лужна Софія
Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: