Помилки шкали часу Google Maps скоро будуть виправлені

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За допомогою часової шкали Google Maps користувачі можуть переглядати місця, які вони відвідали, а також – обрані марш тури, щоб туди дістатись. Це особиста інформація, яка доступна для тільки вам.

На сторінці підтримки карт Google з’явилась інформація про проблему з часовою шкалою. Користувачі нарікають на те, що деякі дані про місцеперебування не відображаються на часовій шкалі, на місці даних прогалини на графіку. Деякі повідомляють, що всі дані та часовій шкалі, які датуються до початку травня 2020 року, зникли, а інші спостерігають, як місяцями чи роками дані зникають.

Насправді ж, інформація може бути відсутня на часовій шкалі, але вони, як і раніше, буде закріплена за обліковим записом Google. Проблема в тому, що через якусь причину користувач не бачить її. Представники Google повідомили, що вони виявили помилку, через яку користувачі не бачили на шкалі часу відомості про своє місцеперебування. Дані не втрачені, а історія була та продовжувала записуватись.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія продовжує процес відновлення видимості даних в Timeline для всіх користувачів, який, як передбачається, буде завершено в найближчі декілька днів.

Раніше ми повідомляли про те, що Google додав можливість підтверджувати оплату голосом.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.