Google додав можливість підтверджувати оплату голосом через свого асистента

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як і належить великій техно-корпорації, Google не перестає представляти нові функції і поліпшення до вже існуючих технологій, незважаючи на триваючу пандемію. Зовсім нещодавно ентузіастами Android був виявлений новий пункт в прихованому меню розробників, що дозволяє додатку Voice Match підтверджувати покупки, зроблені за допомогою асистента Google. Функція була помічена в панелі “платежі та налаштування безпеки ” асистента. І хоч на даний момент невідомо, чи працює ця функція, можна сміливо заявити, що зовсім скоро з’явиться новий спосіб перевірки вашої особистості перед оплатою товарів через асистента.

Як ви можете зрозуміти, спочатку функція відключена. Активація цієї опції приведе вас до екрану налаштувань і можливості додаткового підтвердження пароля вашого облікового запису Google, але цей процес працює не для всіх користувачів.

Тестувальники повідомляють, що опція, незважаючи на можливість її активації, на даний момент не дає нічого. У мережі розміщені кілька відгуків користувачів, які спробували розмістити хоч яке-небудь замовлення – всі спроби були марні. Цікаво, що нещодавно компанія Google опублікувала документ підтримки, який описує, як увімкнути або вимкнути цю функцію. Єдиний приклад використання голосових платежів полягає в наступному “оплата апгрейдів через цифровий магазин Google Play”.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Багато видань вже порахували, що сама можливість оплачувати голосом була доступна деяким тестувальникам вже досить тривалий період часу, а нова опція випадково з’явилася в розділі для розробників раніше її офіційної презентації.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.