Microsoft рекомендує 400 млн користувачів купити новий комп’ютер замість оновлення Windows

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Підтримка операційної системи Windows 7 припиняється вже завтра. У зв’язку з цим, компанія Microsoft опублікувала значну статтю, в якому радять користувачам Windows 7 перейти на новий комп’ютер.

Більш того, компанія рекомендує переходити на фірмові пристрої серії Surface, розписуючи їх переваги. В розділі статті для поширених питань, уточнюється, що користувачам краще придбати новий ПК, а не просто оновити систему на вже використовується пристрої:

“Для більшості користувачів Windows 7 рекомендується перехід на новий пристрій з Windows 10 Pro. Пристрої Surface швидше, легше, більш потужні і безпечні, з середньою ціною значно нижче, ніж були середньостатистичні ПК вісім років тому”.

Також розробники уточнили, що просте оновлення Windows 7 до Windows 10 не рекомендується, оскільки певні компоненти і драйвери можуть працювати некоректно.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Зазначимо, що користувачі, дійсно, стикаються з подібними труднощами при переході на старих ПК з Windows 7 на Windows 10 . Наприклад, можуть перестати працювати вбудовані кардрідери або сканери відбитків пальців.

Для звичайних користувачів розширена підтримка Windows 7 завершується 14 січня 2020 року. Microsoft вже кілька місяців попереджає користувачів про швидку смерть Windows 7 і пропонує переходити на Windows 10. Тим не менш, користувачі не поспішають дотримуватися порад Microsoft. За статистикою, на даний момент в світі все ще налічується близько 400 млн користувачів Windows 7.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.