Huawei: «У нас є амбітний план Б»

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ми вже не раз переконувалися в тому, що Huawei примудрилася наростити обсяги продажів смартфонів, незважаючи на санкції США. При цьому ми так само не раз відзначали, що насправді тільки зараз для компанії настав найскладніший момент, коли вона не може випускати дійсно нові смартфони з сервісами Google.

З-за цього, по-перше, Huawei припадає на міжнародному ринку обмежуватися перевипуском одних і тих же апаратів під різними іменами і з невеликими косметичними змінами, а по-друге, продажу флагманських апаратів явно будуть нижчі, ніж могли б бути.

Однак компанія не впадає у відчай. Наприклад, платформа Huawei Mobile Services налічує вже майже 50 000 додатків. І хоча це на два порядки менше, ніж в Google Play, це все одно дуже багато.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Крім того, глава компанії заявив, що в Huawei є «дуже амбітний план Б» на випадок, якщо співпраця з Google не буде відновлено. Що саме це за план, Рен Чжэнфэй (Ren Zhengfei) не уточнив, але, судячи з контексту, мова йде про власну операційну систему і тій самій платформі Huawei Mobile Services.

Він також додав, що Huawei може побудувати власну глобальну екосистему всього за два-три роки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.