Мережу заполонила антиреклама Apple

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У всесвітньовідомої компанії Apple почалися серйозні проблеми через “невелику помилку”.

На просторах інтернету з’явився ролик спрямований на дискредитацію компанії Apple, яка на одній із своїх карт визнала Крим частиною Російської федерації.

Відео, на якому Apple звинувачують у пособництві російському і китайському диктатору виклали на YouTube-каналі “NewsFromUkraine”.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Відео вийшло в дусі Apple. На початку дівчина веселим голосом починає говорити про “принципи” компанії і акуратно закидає звинувачення на їх адресу, після чого, відео з’являються кадри насильства протестів у Росії та Китаї, а також миготять кадри анексії Криму.

“Міняємо реальність. Руйнуємо межі моралі. Поклоняємося грошам”, – досить незвичайні слова, які звучать під відеоряд радісних співробітників Apple.

У відео робиться акцент на те, що компанія Apple готова переступити через будь-які принципи якщо у людини є достатня кількість грошей. Як приклад диктаторів і військових злочинців, на екрані спливає відео зустрічі Путіна і Сі Цзіньпіна. Також звучить твердження про те, що компанія готова позначити анексовані території власністю тієї країни, яка більше заплатить.

Крім цього, автори програми нагадали про те, що в Apple видалила з їх офіційного магазину додатків Hkmap.live, яка допомагала протестувальникам в Гонконзі визначати місце розташування поліцейський на вулицях.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.