У Apple Arcade з’явився конкурент у обличчі Google Play Pass

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Сервіс Apple Arcade не довго залишався без конкурента. Вчора був запущений аналогічний ігровий сервіс Google Play Pass, призначений для користувачів пристроїв, які працюють під управлінням операційної системи Android.

Вартість підписки для користувачів в США становить 1,99 долара на місяць протягом першого року. Потім ціна збільшується до 4,99 долара в місяць (120 грн.). Google пропонує пробний період протягом 10 днів, а також сімейний доступ на 6 осіб. Сервіс стартує в США на цьому тижні, а найближчим часом він з’явиться і в інших країнах світу.

Сервіс Google Play Pass надає доступ до більш ніж 350 ігор і додатків, які повністю розблоковані. У них немає реклами, внутрішньоігрових покупок і додаткових витрат. У переліку ігор присутні такі відомі проекти, як Monument Valley, Star Wars: Knights of the Old Republic, LIMBO, Old man’s Journey і Lumino City. Є також платні додатки, такі як AccuWeather. Google каже, що нові додатки будуть з’являтися щомісяця.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Магазин Google Play Store матиме вкладку Play Pass, щоб спростити пошук додатків. Підтримувані програми та ігри також матимуть наклейку Play Pass.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.