Платні зручності: в Fallout 76 з’явилися нові мікротранзакції, що впливають на механіку

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У свій час Bethesda обіцяла не продавати в Fallout 76 за реальні гроші речі, які впливають на механіку. З тих пір компанія з успіхом забула про ці слова і в преміальному магазині “Атомна крамниця” можна придбати не тільки косметику, але і ремонтні набори, покликані дозволити гравцям лагодити спорядження в будь-який час без необхідності шукати верстак.

Ясна річ, на досягнутому Bethesda не зупинилася.

Після виходу оновлення 11 в “атомній крамниці” з’явилися “Набори для розбирання”. З їх допомогою можна “розібрати весь непотріб, який у вас є при собі, і відразу ж перемістити отримані компоненти в ящик для припасів”.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

“Ці набори можна використовувати де і коли завгодно-йти до верстата або ящика для припасів не потрібно”, – йдеться в описі.

“Набори для розбирання” одноразові. Їх продають в “атомній крамниці” “за преміальну валюту” “атоми”, яку видають за виконання випробувань. Атоми також продаються за реальні гроші.

Як видно, за додаткову плату гравці можуть зробити процес виживання у Fallout 76 трохи зручніше і позбавити себе від зайвої метушні з мотлохом.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.