Samsung роздасть 40 тисяч доларів за дизайн аксесуарів і шпалер для Galaxy

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Samsung оголосила про запуск коркунса Samsung Mobile Design Competition в партнерстві з відомим дизайнерським журналом Dezeen.

В рамках конкурсу учасникам пропонується створити дизайн аксесуарів для пристроїв серії Galaxy — смартфонів, планшетів і переносних пристроїв. Переможці в кожній категорії отримають грошові призи із загального призового фонду в 40 тисяч доларів, що становить за поточним курсом понад 2,5 мільйонів рублів. Перші місця отримають по 10 тисяч доларів, другі і треті — з 5 і 3 відповідно, а четверті і п’яті — по тисячі доларів кожен.

Два роки тому корейський виробник проводив аналогічний конкурс спільно з Dezeen по створенню дизайну аксесуарів для своїх телевізорів QLED.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У новому конкурсі передбачено дві категорії — Next Mobile+ і Next Mobile Wallpaper. Перша пропонує створювати аксесуари, такі як різного роду чохли, ремінці для годинників, футляри для навушників і так далі. Особливо зацікавлена Samsung в аксесуарах, що взаємодіють з пристроями на цифровому рівні і розширюють їх функціональність.

Next Mobile Wallpaper, як неважко здогадатися, пропонують розробити нові шпалери. Але мова йде не про простий дизайн, нові шпалери повинні бути інтерактивними, контекстними, надавати корисну інформацію, і так далі.

У конкурсі можуть взяти участь як професійні дизайнери окремо і цілими студіями, так і студенти. Заявки можна подавати до 4 серпня на сайті Samsung Mobile Design Competition 2019.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.