Розгін процесора в один клік: додаток Intel Performance Maximizer вже доступен користувачам

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Intel анонсувала ПЗ Performance Maximizer для автоматичного розгону своїх процесорів в кінці травня, на виставці Computex 2019, і пообіцяла, що воно стане доступне для використання в середині червня. Що ж, компанія практично вписалася в озвучені терміни — Intel Performance Maximizer вже можна скачати з офіційного сайту.

AMD вже має аналогічне рішення для процесорів Ryzen, тому з боку Intel це логічний крок. Офіційний опис свідчить, що ПЗ являє собою “інноваційний надінтелектуальний автоматичний інструмент для розгону процесора”, доступний виключно на платформах Intel. Причому платформ цих кіт наплакав: утиліта працює поки тільки лише з Core i9-9900KF, Core i9-9900K, Core i7-9700KF, Core i7-9700K, Core i5-9600KF і Core i5-9600K.

Цікаво, що на сторінці з описом Intel Performance Maximizer присутнє посилання на… покупку страховки на той випадок, якщо розгін піде якось не так і процесор в результаті підвищення частоти буде пошкоджено. Це, правда, стосується не ПЗ, а ручного розгону, але все одно така “турбота” виглядає забавно. До речі, на тлі загальної ціни процесорів Intel зараз така страховка коштує цілком помірно — всього $20 (550 грн.).

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.