Categories: Інше

Як вибрати портативну колонку

Share

Ви любите музику? Практично будь-який відповість «так!». Безліч людей вже давно не виходить на вулицю без улюбленого плейлиста в смартфоні і навушників. Правда, в навушниках є один недолік – вони не дозволяють ділитися музикою з іншими. Як бути в цій ситуації? Як змусити навколишніх перейматися мистецтвом сучасних класиків, таких як Face або Feduk? Як бути під час відпочинку на природі з великою компанією, коли хочеться додати трохи атмосфери за допомогою улюблених мелодій?Купити портативну колонку! Ми рекомендуєм придбати колонку від фірми Tronsmart, якість і нідійність вам забеспечена, переходимо за посиланням: https://tronsmart.ua/audio/tronsmart-element-t6–chernij

Сучасний ринок мобільних Bluetooth-колонок досить великий. Гаджети відрізняються потужністю, розмірами, діапазоном частот і т. Д. Одні пристрої згодяться для звичайної прогулянки, інші здатні замінити повноцінні програвачі на вечірках. Ми допоможемо вам визначитися з вибором і розповімо про всі нюанси при покупці портативної колонки.

Що таке портативні колонки, їх різновиди

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо раніше для прослуховування музики в прийнятній якості був необхідний програвач з колонками і доступ до електромережі, то з появою бездротових технологій і гідних акумуляторів все стало куди простіше.

Портативні колонки підключаються до вашого гаджету (смартфону, mp3-плеєра, комп’ютера та ін.) За допомогою Bluetooth або Wi-Fi і можуть пропрацювати кілька годин, забезпечуючи гідну якість звуку і гучні баси. Деякі пристрої можуть підключатися через кабель 3.5 мм.

Працюють портативні колонки від акумулятора, батарейок ААА, харчування від USB або просто від електромережі. Багато колонки можуть підключатися до інтернету для трансляції з популярних стрімінгових сервісів.

На даний момент можна виділити три основні види подібних пристроїв:

  • Портативна колонка (або кілька колонок) – найпоширеніші гаджети, призначені для програвання музики зі смартфона, mp3-плеєра, планшета, комп’ютера і подібних пристроїв. Мають не дуже великий набір функцій, на зразок вкл. / Викл. і регулювання гучності, рідше зустрічаються додаткові опції – вбудоване радіо, дисплей з інформацією та ін.
  • У цьому сегменті найбільший вибір комплектуючих, які можна використовувати не тільки десь на природі, а й у якості домашньої аудіосистеми для комп’ютера. У цьому випадку переконайтеся, що колонка має можливість підключення через миниджек 3.5 мм або USB для виведення звуку з ПК. У таких колонках буває вбудований роз’єм для підключення навушників, якщо ви не хочете заважати оточуючим.
  • Портативна акустика – просунута версія колонок, яку також можна підключати до різних пристроїв як через кабель, так і по бездротових інтерфейсів. Від звичайних гаджетів відрізняється тим, що має власні вбудовані програвачі або радіоприймачі.Це надає автономності та дозволяє економити батарею вашого смартфона (адже підтримка бездротового з’єднання вимагає певних енерговитрат, що критично для телефонів зі слабкими акумуляторами).
  • Крім власної флеш-пам’яті, на яку можна записувати музику, портативна акустика часто підтримує установку microSD і SD-карт для збільшення обсягу записуваної інформації.
  • Мультимедійна док-станція – багатофункціональний пристрій, до якого пристрою підключаються не тільки по бездротовій або кабельного зв’язку, а й безпосередньо через спеціальний док-порт. Дозволяє перетворити ваш смартфон або планшет в деяку подобу ПК.

Ви ставите телефон на док-станцію, яка підключена до комп’ютера, після чого інформація з гаджета виводиться на основний монітор. Це дозволяє не тільки прослуховувати музику зі вбудованих колонок на станції, але також легко управлятися з файлами на смартфоні / планшеті, переглядати пошту і багато іншого. Під час роботи з док-станцією ваш пристрій буде заряджатися.

Версії з вбудованими акумуляторами можуть працювати автономно і використовуватися в якості переносних колонок.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    Новий складаний смартфон Motorola отримає безліч змін

    Вже з'явилося багато інформації про складний смартфон Motorola, який вийде цього року. Інший Інсайдер, Судханшу…

    19.05.2024

    Розробники браузерів для iOS зіткнулися з обмеженнями з боку Apple

    Apple почала виконувати розпорядження Європейського Союзу про відкриття доступу до своїх продуктів для сторонніх розробників.…

    19.05.2024

    Android-смартфони будуть працювати від акумулятора значно довше

    Кожна нова версія ОС Android пропонує безліч нових цікавих функцій, які найбільш активно рекламуються. Є…

    19.05.2024

    Через штучний інтелект люди залишаються без роботи

    Кнесет (парламент Ізраїлю - ред.).Дані представлені у зв'язку зі все більш активним використанням комп'ютеризації та…

    19.05.2024

    Samsung Galaxy A53 отримав урізану версію One UI 6.1

    Компанія Samsung почала поширювати оновлення фірмової оболонки One UI 6.1 для смартфонів Galaxy A53. Прошивка…

    19.05.2024

    Названо 10 найлегших для злому чотиризначних паролів

    Існує 10 000 можливих комбінацій для 4-значного пароля, але люди зазвичай використовують найпопулярніші PIN-коди, а…

    19.05.2024