Categories: Інше

Огляд бюджетних смартфонів, які за функціоналом нічим не гірші смартфонів відомих брендів

Share

Життя сучасної людини наявність смартфона робить більш комфортним. Встановлено, що смартфонам користувачі присвячують не менше 5 годин протягом дня. Гаджет допомагає працювати, отримувати потрібну інформацію, підтримувати зв’язок з близькими людьми, дивитися фільми, робити покупки. Тому до вибору смартфона слід підходити грамотно. Вибір слід робити виходячи з пріоритетності функцій. Геймери в першу чергу цікавляться потужністю процесора. Для любителів музики головним є якість звуку. Любителі селфі приділяють максимальну увагу параметрам камери. Міцність корпусу вважається важливим критерієм для сімей з маленькими дітьми.

Не завжди можливості бюджету, дозволяють втілити мрії в життя. Але бюджетні моделі смартфонів Bravis та TP-Link мають гідні функціональні можливості за доступну ціну. Варто звернути увагу на відмінну якість і прийнятні ціни смартфонів Bravis. Гаджети цього бренду відрізняються стильним дизайном, компактними розмірами, тривалим терміном експлуатації. Смартфон сумісний з ОС Android, підтримує роботу з двома сім – картами. Смартфони забезпечені потужними 4 – х ядерними процесорами і ємним акумулятором. Деякі моделі оснщені сканером відбитків пальців.

Купити смартфон TP-Link – вигідне рішення для тих, хто хоче отримати стильний гаджет з базовими функціями за доступну ціну. В них є все що потрібно середньостатистичному користувачеві.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Багаті функціональні можливості притаманні смартфонам бренду Ergo. Вони відрізняються високою продуктивністю, передбачають використання 2 SIM – карт, сумісні з ОС Андроїд. Це дозволяє ефективно та швидко користуватися ресурсами Google. Смартфони Ergo забезпечені процесорами MediaTek. Технологія OGS збільшує яскравість екрану, сприяє зниженню товщини і маси гаджета. Захисне скло попереджає механічні пошкодження екрану. Вироби виділяються стильним дизайнерським оформленням.

Базовим параметром для будь-якого гаджета є зручність у використанні. Цей фактор може мати вирішальне значення, так як переваги втрачають сенс, якщо смартфон незручно тримати в руках.
Не можна забувати, що оперативна пам’ять відповідальна за швидкодію програм. Оптимальним вважається обсяг 2- 4 Гб. А любителям фото – і відеозйомки, геймерам потрібен великий обсяг вбудованої пам’яті (більш 64 Гб).
Для свободи дій (можливість роботи в автономному режимі тривалий час), бажано мати акумулятор великої ємності (не менше 2500мАч).
Менеджери магазину ЖЖУК зможуть допомогти з вибором найбільш відповідної моделі смартфона.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    Android-смартфони в ціновій категорії 500 доларів зростуть у ціні

    У мережі знову з'явилася інформація про те, що Android-смартфони подорожчають. Причиною цього є перехід на…

    19.05.2024

    Власники нових iPad Pro скаржаться на дисплеї

    Сервіс мікроблогів X і Reddit отримали безліч повідомлень від перших користувачів нового iPad Pro M4,…

    19.05.2024

    Нова версія Mac Studio для Mac Pro буде доступна не раніше середини 2025 року

    За словами Марка Гурмана з Bloomberg, Apple не буде оновлювати Mac Studio і Mac Pro…

    19.05.2024

    Новий складаний смартфон Motorola отримає безліч змін

    Вже з'явилося багато інформації про складний смартфон Motorola, який вийде цього року. Інший Інсайдер, Судханшу…

    19.05.2024

    Розробники браузерів для iOS зіткнулися з обмеженнями з боку Apple

    Apple почала виконувати розпорядження Європейського Союзу про відкриття доступу до своїх продуктів для сторонніх розробників.…

    19.05.2024

    Android-смартфони будуть працювати від акумулятора значно довше

    Кожна нова версія ОС Android пропонує безліч нових цікавих функцій, які найбільш активно рекламуються. Є…

    19.05.2024