Огляд бюджетних смартфонів, які за функціоналом нічим не гірші смартфонів відомих брендів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Життя сучасної людини наявність смартфона робить більш комфортним. Встановлено, що смартфонам користувачі присвячують не менше 5 годин протягом дня. Гаджет допомагає працювати, отримувати потрібну інформацію, підтримувати зв’язок з близькими людьми, дивитися фільми, робити покупки. Тому до вибору смартфона слід підходити грамотно. Вибір слід робити виходячи з пріоритетності функцій. Геймери в першу чергу цікавляться потужністю процесора. Для любителів музики головним є якість звуку. Любителі селфі приділяють максимальну увагу параметрам камери. Міцність корпусу вважається важливим критерієм для сімей з маленькими дітьми.

Не завжди можливості бюджету, дозволяють втілити мрії в життя. Але бюджетні моделі смартфонів Bravis та TP-Link мають гідні функціональні можливості за доступну ціну. Варто звернути увагу на відмінну якість і прийнятні ціни смартфонів Bravis. Гаджети цього бренду відрізняються стильним дизайном, компактними розмірами, тривалим терміном експлуатації. Смартфон сумісний з ОС Android, підтримує роботу з двома сім – картами. Смартфони забезпечені потужними 4 – х ядерними процесорами і ємним акумулятором. Деякі моделі оснщені сканером відбитків пальців.

Купити смартфон TP-Link – вигідне рішення для тих, хто хоче отримати стильний гаджет з базовими функціями за доступну ціну. В них є все що потрібно середньостатистичному користувачеві.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Багаті функціональні можливості притаманні смартфонам бренду Ergo. Вони відрізняються високою продуктивністю, передбачають використання 2 SIM – карт, сумісні з ОС Андроїд. Це дозволяє ефективно та швидко користуватися ресурсами Google. Смартфони Ergo забезпечені процесорами MediaTek. Технологія OGS збільшує яскравість екрану, сприяє зниженню товщини і маси гаджета. Захисне скло попереджає механічні пошкодження екрану. Вироби виділяються стильним дизайнерським оформленням.

Базовим параметром для будь-якого гаджета є зручність у використанні. Цей фактор може мати вирішальне значення, так як переваги втрачають сенс, якщо смартфон незручно тримати в руках.
Не можна забувати, що оперативна пам’ять відповідальна за швидкодію програм. Оптимальним вважається обсяг 2- 4 Гб. А любителям фото – і відеозйомки, геймерам потрібен великий обсяг вбудованої пам’яті (більш 64 Гб).
Для свободи дій (можливість роботи в автономному режимі тривалий час), бажано мати акумулятор великої ємності (не менше 2500мАч).
Менеджери магазину ЖЖУК зможуть допомогти з вибором найбільш відповідної моделі смартфона.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.