Puma вслід за Nike анонсувала кросівки з функцією автошнурування

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Пару тижнів тому компанія Nike представила нові баскетбольні кросівки Adapt BB з функцією автоматичної шнурівки. А тепер конкуруюча Puma представила аналогічну розробку.

В погоне за Nike. Puma представила собственные самозашнуровывающиеся кроссовки с управлением со смартфона

На відміну від Nike Adapt BB, які можна буде купити в США за 350 доларів (9700 грн.), починаючи з 16 лютого, кросівки Puma Fi не варто очікувати на полицях магазинів раніше весни 2020 року. Коштувати вони будуть 330 доларів (9200 грн.).

Як і Nike, Puma вже робила спроби в цьому напрямку. У 2015 році одночасно Nike Mag 2015 були представлені з Autodisc, але вони так і не дісталися до магазинів, оскільки виявилися занадто дорогими, занадто важкими і недостатньо зручними.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
В погоне за Nike. Puma представила собственные самозашнуровывающиеся кроссовки с управлением со смартфона

На розробку нової моделі було витрачено три роки. Як сподіваються творці, в Puma Fi їм вдалося досягти компромісу між доступністю, практичністю і зручністю.

На відміну від Nike Adapt BB, тут мотор для автоматичної шнурівки і раніше розташований на верхній частині кросівок. Знімний акумулятор розташований між підошвою і устілкою. Зарядка проводиться бездротовим способом або за допомогою зарядного футляра. Управління теж можливо через додаток для смартфона, поки є версія тільки для iPhone.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.