Модем 5G Helio M70 від MediaTek був анонсований ще раз

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія MediaTek анонсувала свій baseband-процесор Helio M70 ще в червні, але тоді мова йшла саме про анонс, без особливих подробиць. Зараз же модем 5G представлений офіційно. Очевидно, на це вплинула вчорашня гучна прем’єра SoC Qualcomm Snapdragon 855 з інтегрованим модемом 5G – у світлі таких подій MediaTek явно спробувала ще раз нагадати про те, що і в неї є відповідне рішення.

За фірмовою номенклатурою виробника рішення називається MT6297. Baseband-процесор підтримує роботу в мережах 2G, 3G, 4G і 5G, причому в LTE і 5G він може працювати одночасно. Як зазначається Helio M70 відповідає специфікаціям 3GPP Rel-15 і забезпечує передачу даних зі швидкістю до 5 Гбіт/с. Також він підтримує автономні (SA) та неавтономні (NSA) мережеві архітектури та кероване обладнання високої потужності (HPUE).

У MediaTek відзначають, що Helio M70 дозволяє реалізувати перевагу «тонкого дизайну». Тобто включення його в конфігурацію смартфона не призведе до зростання габаритів або енергоспоживання. Новинка вже доступна партнерам MediaTek, ну а готові рішення з Helio M70 очікуються на ринку тільки в другій половині 2019 року.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.