Інше

Перемога ШІ на виставці CES 2024

Share

Щорічна виставка CES традиційно відкриває новий рік, представляючи публіці останні досягнення у світі електроніки та сучасних технологій, доступних для кожного користувача. У 2024 році на заході, який проходить у Лас-Вегасі кілька днів, вже відзначилися найбільші виробники та імениті бренди, презентувавши флагманські гаджети.

Центральна тема виставки

Одним з головних результатів діяльності людини у 2023 році стало ще ширше освоєння штучного інтелекту, інструменти якого масово застосовувалися у розробці нових операційних систем та роботі різних пристроїв для масового споживання. Впровадження нових технологій змінює звичне використання повсякденних девайсів, виводячи його на новий рівень – інструменти ШІ дозволяють і новий підхід до роботи знайти, і в онлайн казино грати з новими відчуттями, удосконалюючи сферу розваг.

За словами організаторів виставки, у 2024 році понад 60% всього часу буде присвячено саме підведенню проміжних підсумків у сфері застосування ШІ. Наприклад, великі виробники побутової техніки, серед яких Samsung, LG і Sony вже готові показати сучасні девайси з акцентом на нові стандарти.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Всі зусилля Samsung зосереджені на новій моделі смартфона S-серії, яка має надійти у продаж уже в перший місяць року, тому прогнозується, що компанія зосередиться на пріоритетних цілях. Проте дещо приготоване і для CES 2024 – вже анонсовано нову лінійку сучасних телевізорів, а справжній фурор справив їх прозорий світлодіодний дисплей, який має справжню революцію у споживанні контенту в майбутньому.

Очікувані новинки

Крім розумного домашнього робота від LG і нової моделі смарт-годин від Garmin у контексті виставки відвідувачів очікує понад 4000 експонентів, які представлятимуть новинки в різних областях:

  • Побутова техніка;
  • Охоронні засоби;
  • Автомобільні системи;
  • Технології для здоров’я та багато іншого.

Подібні виставки поєднують всесвітньо відомі бренди, молоді кампанії, а також дають майданчик для перспективних стартапів.

Наприклад, компанії LifeSpan належить ідея повноцінного велотренажера, який здатний виробляти енергію для зарядки гаджетів, а спеціальний додаток допоможе відстежити не лише рівень заряду, а й кількість спалених калорій. Компанія Seergrills пропонує випробувати їхній сучасний розумний гриль Perfecta, який здатний готувати страви за лічені хвилини, а Philips представляє інноваційний замок зі сканером долоні, інтегрованим у систему розумного будинку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    Apple запатентувала “цифровий камінь”: що це

    Шанувальники Apple зможуть скористатися «інтерактивними каменями», пише Gizmochina. Відомство за товарними знаками і патентами США…

    26.05.2024

    “Київстар” та “Vodafone” вводять новий код – що зміниться для абонентів

    Мобільні оператори «Київстар» і «Vodafone» готуються до важливих нововведень, які відбудуться після того, НКЕК приняло…

    26.05.2024

    Названо 14 найкорисніших функцій WhatsApp, які полегшать ваше життя

    У світі миттєвих повідомлень WhatsApp залишається домінуючою силою, маючи понад два мільярди користувачів. Хоча багато…

    26.05.2024

    Як перевірити iPhone на оригінальність перед покупкою

    Сьогодні китайські умільці навчилися настільки добре підробляти смартфони, що найчастіше візуально відрізнити оригінал від підробки…

    26.05.2024

    Чому не потрібно клеїти захисне скло на телефон: 5 порад

    Купуючи новий смартфон, більшість людей відразу поспішають убезпечити телефон від ударів за допомогою захисного скла.…

    26.05.2024

    Google співпрацюватиме з TSMC у створенні процесора Tensor G5, який буде основою Pixel 10

    Згідно з останньою інформацією, Google співпрацюватиме з TSMC для виробництва свого майбутнього чіпсету Tensor G5,…

    26.05.2024