Перемога ШІ на виставці CES 2024

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Щорічна виставка CES традиційно відкриває новий рік, представляючи публіці останні досягнення у світі електроніки та сучасних технологій, доступних для кожного користувача. У 2024 році на заході, який проходить у Лас-Вегасі кілька днів, вже відзначилися найбільші виробники та імениті бренди, презентувавши флагманські гаджети.

Центральна тема виставки

Одним з головних результатів діяльності людини у 2023 році стало ще ширше освоєння штучного інтелекту, інструменти якого масово застосовувалися у розробці нових операційних систем та роботі різних пристроїв для масового споживання. Впровадження нових технологій змінює звичне використання повсякденних девайсів, виводячи його на новий рівень – інструменти ШІ дозволяють і новий підхід до роботи знайти, і в онлайн казино грати з новими відчуттями, удосконалюючи сферу розваг.

За словами організаторів виставки, у 2024 році понад 60% всього часу буде присвячено саме підведенню проміжних підсумків у сфері застосування ШІ. Наприклад, великі виробники побутової техніки, серед яких Samsung, LG і Sony вже готові показати сучасні девайси з акцентом на нові стандарти.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Всі зусилля Samsung зосереджені на новій моделі смартфона S-серії, яка має надійти у продаж уже в перший місяць року, тому прогнозується, що компанія зосередиться на пріоритетних цілях. Проте дещо приготоване і для CES 2024 – вже анонсовано нову лінійку сучасних телевізорів, а справжній фурор справив їх прозорий світлодіодний дисплей, який має справжню революцію у споживанні контенту в майбутньому.

Очікувані новинки

Крім розумного домашнього робота від LG і нової моделі смарт-годин від Garmin у контексті виставки відвідувачів очікує понад 4000 експонентів, які представлятимуть новинки в різних областях:

  • Побутова техніка;
  • Охоронні засоби;
  • Автомобільні системи;
  • Технології для здоров’я та багато іншого.

Подібні виставки поєднують всесвітньо відомі бренди, молоді кампанії, а також дають майданчик для перспективних стартапів.

Наприклад, компанії LifeSpan належить ідея повноцінного велотренажера, який здатний виробляти енергію для зарядки гаджетів, а спеціальний додаток допоможе відстежити не лише рівень заряду, а й кількість спалених калорій. Компанія Seergrills пропонує випробувати їхній сучасний розумний гриль Perfecta, який здатний готувати страви за лічені хвилини, а Philips представляє інноваційний замок зі сканером долоні, інтегрованим у систему розумного будинку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.